ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ιχθύς με Αιγόκερω

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ιχθείς
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Αιγόκερως

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Ιχθύς, έχουν αρκετές πιθανότητες να εναρμονιστούν με τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Αιγόκερως, καθώς και τα δύο έχουν την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια.

Ο Ποσειδώνας και ο Δίας, που κυριαρχούν στον Ιχθύ ερχόμενοι σε επαφή με τον Κρόνο, τον κυρίαρχο πλανήτη του Αιγόκερω, δημιουργούν μαζί μία ωραία ρομαντική ένωση, ένα συνδυασμό που προκαλεί έλξη και πνευματική διέγερση.

Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο ευαίσθητο, τρυφερό με έντονες συγκινησιακές εξάρσεις, που συναισθάνεται τον πόνο και την δυστυχία του άλλου και με αισθήματα πραγματικά και ουσιαστικά για το ταίρι του. 

Αναζητά και αυτός, όπως και ο Αιγόκερως, συναισθηματική ασφάλεια και γι’ αυτό μπορεί να προσφέρει πολλά μέσα στην σχέση του με αγάπη και αφοσίωση. 

Είναι ένα πνεύμα ανήσυχο, με ζωηρή φαντασία και με καλλιτεχνικό ταλέντο, που θα προσπαθήσει να εμφυσήσει στον Αιγόκερω την αγάπη του για τις τέχνες και για οτιδήποτε όμορφο και διαφορετικό.

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο αρκετά φιλόδοξο με έντονη την επιθυμία για προσωπική ανάδειξη και προβολή, υπεύθυνο και σοβαρό, που οραματίζεται σχέδια μεγαλεπήβολα και θέτει υψηλούς στόχους. 

Ενδιαφέρεται  πάρα πολύ για τα υλικά αγαθά, ενώ δίνει προτεραιότητα και στην κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση, για τα οποία είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να τα πετύχει. 

Είναι αποφασιστικός, δυναμικός, λάτρης της παράδοσης και επιθυμεί να δημιουργεί σταθερές βάσεις στην ζωή του. Όλα αυτά τα στοιχεία μαγνητίζουν τον Ιχθύ και του εμπνέουν ασφάλεια και σιγουριά.

Ο Αιγόκερως είναι σταθερός, πρακτικός, σίγουρος για τον εαυτό του και λειτουργεί πάντα με την λογική. Η πλευρά του αυτή γοητεύει τον Ιχθύ, γιατί αισθάνεται ότι έχει δίπλα του έναν ακλόνητο προστάτη, που μπορεί να του παρέχει ασφάλεια και μονιμότητα στην σχέση.

Επίσης, αυτό που απεχθάνεται ο Αιγόκερως στην σχέση του είναι τα ψέματα και οι κρυφές και ύπουλες ενέργειες. Γι’ αυτό ο Ιχθύς θα πρέπει να προσέξει και να είναι ειλικρινής σε αυτή την σχέση, αν θέλει να υπάρχει αρμονία και συνεννόηση. 

Ο Ιχθύς είναι επιρρεπής στις ονειροπολήσεις και αρκετά ρομαντικός με την τάση να ελπίζει και να υπόσχεται πράγματα, χωρίς όμως να επιχειρεί να τα πραγματοποιήσει. Γι’ αυτό ο Αιγόκερως θα πρέπει να μην αφήσει τον εαυτό του να παρασυρθεί από αυτά τα όνειρα του Ιχθύ, γιατί μπορεί να βρεθεί σε έναν εξωπραγματικό κόσμο. 

Ο Αιγόκερως, που είναι πιο προσγειωμένος και ήρεμος, μαγνητίζεται και αισθάνεται έλξη από αυτόν τον ασυνήθιστο χαρακτήρα των Ιχθύων. 

Ο Ιχθύς έχει την ικανότητα με την γλυκύτητα και τον ρομαντισμό του να αγγίζει ένα ευαίσθητο σημείο του Αιγόκερω και να τον βοηθάει ορισμένες φορές να λειτουργεί όχι μόνο με την λογική, αλλά να συνδυάζει το σωστό με το συναίσθημα.

Ο Ιχθύς, δίπλα στον Αιγόκερω, μπορεί να μάθει να εκμεταλλεύεται το καταπληκτικό μυαλό του και να προσφέρει τις ιδέες και την έμπνευσή του στον Αιγόκερω, ώστε αυτός να μπορεί να τις υλοποιεί. 

Τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα μαζί, αρκεί να καταφέρουν να βρουν μία μέση λύση, ανάμεσα στην πλούσια φαντασία του Ιχθύ και στον ορθολογισμό του Αιγόκερω. 

Στον Αιγόκερω αρέσει η καλοπέραση και ξέρει να απολαμβάνει τα καλύτερα πράγματα που του προσφέρει η ζωή, μία διασκεδαστική πλευρά που αρέσει πολύ στον Ιχθύ. Έτσι, όταν βρίσκονται μαζί έχουν την διάθεση να κοινωνικοποιηθούν και να ψυχαγωγηθούν, περνώντας όμορφες και χαρούμενες στιγμές.

Ένα αρνητικό χαρακτηριστικό του Ιχθύ, που θα πρέπει να το διαχειριστεί με κατανόηση ο Αιγόκερως, είναι οι ακραίες ψυχικές του μεταπτώσεις και η συχνή εναλλαγή της διάθεσής του.

Στον ερωτικό τομέα, κατά την σεξουαλική τους επαφή, ο Αιγόκερως γίνεται θερμός, ερωτικός, με σφοδρές σαρκικές ορμές, ενώ ο Ιχθύς γίνεται ασυγκράτητος και παραδίδεται με πάθος και φαντασία στο ταίρι του, βιώνοντας και οι δύο μία μοναδική εμπειρία. 

Η σχέση αυτή έχει πολύ καλές προϋποθέσεις για να προχωρήσει, καθώς δένονται και οι δύο και αποκτούν μία στενή συναισθηματική σχέση. 

Θα πρέπει όμως να υπάρχει και από τους δύο αληθινή αγάπη, κατανόηση και υπομονή, ώστε με αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς να μπορέσουν να μακροημερεύσουν.

Taromanteia.gr