Δίδυμοι με Τοξότη

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Δίδυμοι
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Τοξότης

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ 

Τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Δίδυμος και τα ζώδια της Φωτιάς στα οποία ανήκει ο Τοξότης, μπορούν εύκολα να εναρμονισθούν, καθώς έχουν πολλά κοινά σημεία.

Ο Ερμής, κυρίαρχος πλανήτης του Διδύμου συνδυάζεται με τον Δία, τον πλανήτη που κυριαρχεί στον Τοξότη και από κοινού δημιουργούν μία διάθεση ενεργητική με συνεχή ροή ιδεών και επικεντρώνονται σε ένα σκοπό, προκειμένου να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.

Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο ανεξάρτητο, κοινωνικό, δραστήριο, με ευχάριστη προσωπικότητα, με έξυπνο χιούμορ και ενθουσιώδη έκφραση. Έχει ιδιαίτερη αντίληψη για τα πράγματα και του αρέσει να πειραματίζεται. Είναι πολύ δημιουργικός, αλλά δεν έχει σταθερότητα στις επιλογές του.

Έχει καλές δεξιότητες στο λόγο και τη γλώσσα, έχει δημιουργική φαντασία και αυτοσχεδιάζει, όταν και όποτε χρειαστεί. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου μαγνητίζουν τον Τοξότη, ο οποίος προσπαθεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του και τον τρόπο ζωής του.

Ο Τοξότης είναι ένα άτομο κοινωνικό, πνευματώδες, με πολλές ανησυχίες, με φιλελεύθερο πνεύμα, διακατέχεται από μεγαλομανία, αγαπάει τις ανέσεις και την πολυτελή ζωή και θέλει να κάνει οτιδήποτε τον ευχαριστεί, χωρίς να σκέφτεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες, που πιθανόν να έχει το ταίρι του. 

Ο Δίδυμος, ένα άτομο δυναμικό, αυθόρμητο, ευπροσάρμοστο, εύστροφο, με πλούσια φαντασία, ενώνεται με την ανήσυχη φύση του Τοξότη και τον τυχοδιωκτισμό του και δημιουργούν έναν τόσο καλό συνδυασμό, που κανείς δεν μπορεί να τους συναγωνιστεί.

Ο Τοξότης ένα άτομο με πνευματικές ανησυχίες, ανεξάρτητο, δυναμικό, που αναζητά την δράση και την περιπέτεια ενθουσιάζεται από τον Δίδυμο, βλέποντας την φιλελεύθερη στάση που έχει για την ζωή και την περιπετειώδη του διάθεση. 

Έτσι, από κοινού θα μπορέσουν να ασχοληθούν με πολλές δραστηριότητες, να κάνουν ταξίδια, να γνωρίσουν νέα πρόσωπα και να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες.

Ο Τοξότης έχει την δυνατότητα να βοηθήσει τον Δίδυμο να εξελιχθεί, θέτοντας πιο σαφείς στόχους για το μέλλον, ενώ ο ίδιος δίπλα στον λεπτολόγο και αποφασιστικό Δίδυμο θα μάθει να έχει μεγαλύτερη υπομονή και να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή σε όποια καθήκοντα αναλαμβάνει.

Στην ένωση αυτή ο Τοξότης, αν και δείχνει ότι λειτουργεί με την λογική, εντούτοις αρκετές φορές γίνεται πιο απρόβλεπτος από τον Δίδυμο, γεγονός που κεντρίζει το ενδιαφέρον του δεύτερου, καθώς τον κρατάει σε αγωνία, ενώ βρίσκεται διαρκώς σε ετοιμότητα. 

Έτσι, το γεγονός ότι στο πλευρό του Τοξότη δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου ξημερώσει η επόμενη μέρα, ο Δίδυμος το βρίσκει πολύ ελκυστικό και διεγερτικό.

Στον ερωτικό τομέα υπάρχει εκπληκτική ταύτιση, καθώς επιθυμούν τα ίδια πράγματα. Γι’ αυτό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής περνούν καυτές στιγμές πάθους και βιώνουν μία μοναδική εμπειρία. Ο Δίδυμος βέβαια έχει μία τάση να ζητάει μία ποικιλία από τρίτα άτομα στο σεξ, την οποίαν επικροτεί μερικές φορές και ο Τοξότης, όχι όμως πάντα, γιατί κυρίως προτιμάει να έχει ένα μόνο ταίρι.  

Σε συναισθηματικό επίπεδο τόσο ο Δίδυμος όσο και ο Τοξότης είναι άτομα ανεξάρτητα, που κρατούν πράγματα για τον εαυτό τους και δεν είναι πολύ πρόθυμα να στερηθούν την ελευθερία τους, καθώς και οι δύο έχουν ανάγκη από προσωπικό χώρο και χρόνο.

Η σχέση τους είναι πολύ όμορφη και υπάρχουν πολλές προοπτικές να έχει επιτυχία και να καταλήξει ακόμα και σε γάμο.

Taromanteia.gr