ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Δίδυμοι με Ταύρο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Δίδυμοι
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ταύρος

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Ταύρος, συνήθως δεν είναι τόσο ταιριαστά με τα ζώδια του Αέρα, όπως οι Δίδυμοι, επειδή οι αντιλήψεις και τα «θέλω» τους είναι διαφορετικά.

Η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος πλανήτης του Ταύρου τον προικοδοτεί με τα χαρίσματα της αγάπης για οτιδήποτε σταθερό και του αισθησιασμού, ενώ ο Ερμής, ο πλανήτης των Διδύμων τους παρέχει επικοινωνιακές δεξιότητες, αλλά και μία τάση για αλλαγές από τις συνήθειές τους, ώστε να σπάει η μονοτονία. 

Ο Δίδυμος χαρακτηρίζεται ως πνευματώδης, δυναμικός και με ευχάριστη προσωπικότητα. Έχει ιδιαίτερη αντίληψη για τα πράγματα και του αρέσει να πειραματίζεται. 

Είναι πολύ δημιουργικός, αλλά δεν έχει σταθερότητα στις επιλογές του. Λόγω του πάθους του για επικοινωνία, ο Δίδυμος έχει καλές δεξιότητες στο λόγο και τη γλώσσα. Έχει δημιουργική φαντασία και αυτοσχεδιάζει όταν και όποτε χρειαστεί.

Ο Ταύρος είναι ορθολογιστής, πρακτικός και θέλει να βλέπει τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς αυταπάτες, καθώς έχει την ανάγκη να νοιώθει ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής του. 

Ως ζώδιο της γης, είναι πρακτικός, του αρέσει η πολυτελής διαβίωση, η ηρεμία και θέλει να πατά γερά στα πόδια του, ενώ αυτό που αναζητά περισσότερο είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. 

Είναι αξιαγάπητο ζώδιο, με καλοπροαίρετες διαθέσεις, αποφασιστικό, στοργικό και φιλότιμο. Διακρίνεται επίσης για την υπομονή, για την επιμονή, αλλά και για το πείσμα του, χάρη στο οποίο δεν παραιτείται εύκολα από τις επιδιώξεις του. 

Είναι λάτρης του χρήματος, καθώς θεωρεί ότι το χρήμα είναι το βασικό εργαλείο για να ζήσει την ζωή που ονειρεύεται.

Ο Δίδυμος, σε αντίθεση με τον Ταύρο, διακρίνεται για την ευστροφία του και το χιούμορ του, του αρέσει η ανεξαρτησία, είναι λάτρης της περιπέτειας και έλκεται από οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει και που βρίσκεται πέρα από τα όρια της ανθρώπινης γνώσης.

Ο Ταύρος απεχθάνεται τις αλλαγές, επιζητά την μονιμότητα και του αρέσει να λειτουργεί με πρόγραμμα, ενώ ο Δίδυμος αγαπά τις συζητήσεις και τις διεξοδικές αναλύσεις. Όταν ο Ταύρος επιθυμεί να μείνει στο σπίτι με το ταίρι του, ο Δίδυμος αναζητά την συντροφιά των φίλων του. Επίσης, όταν ο Ταύρος νοιώσει την επιθυμία για σεξ, ο Δίδυμος έχει όρεξη για φιλοσοφικές συζητήσεις.

Ο Ταύρος στην σχέση του παρουσιάζει εκρήξεις ζήλειας, καθώς θεωρεί ότι του ανήκει το ταίρι του και στηρίζεται αποκλειστικά πάνω του, γεγονός που πνίγει και κουράζει τον Δίδυμο, επειδή θέλει να έχει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, ακόμα και μέσα στην σχέση.

Διαφορετικές απόψεις υπάρχουν και στο θέμα του σεξ. Συγκεκριμένα ο Ταύρος είναι μονογαμικός και το ίδιο απαιτεί και από το ταίρι του, ενώ ο Δίδυμος θεωρεί υπερβολική αυτή την απαίτηση, εφόσον υπάρχουν φορές που αισθάνεται την ανάγκη να πειραματιστεί με διαφορετικούς συντρόφους. 

Επιπλέον, ο Ταύρος εκφράζει συχνά την ακόρεστη επιθυμία του για πάθος, αισθησιασμό και σεξ, σε αντίθεση με τον Δίδυμο, που δεν το θεωρεί πάντοτε σημαντικό. 

Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο αυτά ζώδια είναι πάρα πολλές, οπότε θεωρείται ότι είναι δύσκολο να αντέξει στον χρόνο αυτή η σχέση.

Υπάρχει βέβαια περίπτωση να μπορέσουν να συμβιώσουν αρμονικά τα δύο αυτά ζώδια, εάν ο Δίδυμος βρίσκεται σε μία φάση της ζωής του, όπου αυτό που ζητά είναι η σταθερότητα και η ηρεμία. 

Τα δύο αυτά ζώδια θα ήταν αχτύπητο δίδυμο σε επαγγελματικής φύσεως συνεργασία, με τον Δίδυμο να βάζει τις ιδέες και τον Ταύρο να τις υλοποιεί.

Taromanteia.gr