ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Δίδυμοι με Σκορπιό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Δίδυμοι
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Σκορπιός

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Δίδυμος, με τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Σκορπιός, δεν είναι ιδιαίτερα ταιριαστά και μπορεί η ένωσή τους να προκαλέσει τρικυμία.

Ο Ερμής, ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων ερχόμενος σε επαφή με τον Άρη και τον Πλούτωνα που κυριαρχούν στον Σκορπιό, δημιουργεί έναν ωραίο συνδυασμό και γίνεται μία σχέση εκρηκτική και υψηλών αξιώσεων. 

Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο εύστροφο, ανεξάρτητο, κοινωνικό, δραστήριο, με ευχάριστη προσωπικότητα, με έξυπνο χιούμορ και ενθουσιώδη έκφραση. Έχει ιδιαίτερη αντίληψη για τα πράγματα και του αρέσει να πειραματίζεται. Είναι πολύ δημιουργικός, αλλά δεν έχει σταθερότητα στις επιλογές του.

Έχει καλές δεξιότητες στο λόγο και τη γλώσσα, έχει δημιουργική φαντασία και αυτοσχεδιάζει, όταν και όποτε χρειαστεί. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου μαγνητίζουν τον Σκορπιό, ο οποίος προσπαθεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του και τον τρόπο ζωής του.

Ο Σκορπιός είναι εύστροφος, ζωντανός, κοινωνικός, πρόσχαρος, με ισχυρή προσωπικότητα, καλοπροαίρετος και γενναιόδωρος, με καλλιτεχνικές αναζητήσεις και ανεξάρτητο πνεύμα. 

Διακρίνεται για τον αισθησιασμό του, την τρυφερότητα, το πάθος του για την ζωή και για την ανεπτυγμένη διαισθητική του αντίληψη, ενώ έχει τον τρόπο να προσελκύει το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. 

Με το αινιγματικό και έντονο κοίταγμά του διεισδύει στην σκέψη του Δίδυμου και τον μαγνητίζει. Όλα αυτά είναι στοιχεία που γοητεύουν τον Δίδυμο, ο οποίος θέλει να εξελιχθεί μαζί του τόσο πνευματικά όσο και κοινωνικά.

Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο φιλόδοξο, με μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και σταθερό στις πεποιθήσεις του, που δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό από την ενεργητικότητα και την φιλομάθεια του Δίδυμου. 

Στο πλευρό του θα βρει νέα ενδιαφέροντα, που θα κάνουν την διάθεσή του πιο θετική και θα του δώσει ώθηση για να διευρύνει τους ορίζοντές του. 

Ο Σκορπιός, όταν ερωτευτεί και μπλεχτεί στα δίχτυα του Δίδυμου, αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στην σχέση του, έχει βαθιά συναισθήματα για το ταίρι του, γίνεται πολύ κτητικός με συχνές εκρήξεις ζήλιας, ενώ απαιτεί από τον Δίδυμο την ίδια ανταπόκριση. 

Ο Δίδυμος όμως είναι πιο ανεξάρτητος και θέλει να έχει ελευθερία κινήσεων, ενώ δυσκολεύεται να καταλάβει τον έντονο συναισθηματισμό που νοιώθει ο Σκορπιός και φυσικά δεν έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί πλήρως. 

Έτσι ο Σκορπιός θα αρχίσει να αισθάνεται πικρία από την συμπεριφορά του Δίδυμου, με αποτέλεσμα να του εκφράζει συνεχώς παράπονα, να έχει ακραίες συμπεριφορές, επειδή θέλει μονιμότητα και να του γίνεται φορτικός. 

Ο Δίδυμος από την πλευρά του, ο οποίος δεν δένεται εύκολα και γενικά δεν διακρίνεται για την μονογαμία του, δεν μπορεί να ανεχτεί την πίεση από τις υπερβολικές εξάρσεις του Σκορπιού, οι οποίες θα τον κουράσουν ψυχολογικά. Έτσι θα αρχίσει να αντιδρά και να απαιτεί περισσότερη ελευθερία, γεγονός που θα κάνει πιο δύσκολη την κατάσταση ανάμεσά τους.

Η ανασφάλεια που νοιώθει ο Σκορπιός, παρά το δυναμικό του πρόσωπο και η ανάγκη του να στηριχτεί στο ταίρι του, θα υποχρεώσει έμμεσα τον Δίδυμο να αναλάβει τον ρόλο του Συμβούλου στην ζωή του Σκορπιού, γεγονός που θα κάνει τον φιλελεύθερο Δίδυμο να ασφυκτιά σε αυτήν σχέση και να νοιώθει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει. 

Στον ερωτικό τομέα θα προκύψουν και εκεί προβλήματα. Ο Σκορπιός είναι ένα πολύ ερωτικό ζώδιο, που αντιμετωπίζει την σεξουαλική επαφή με σοβαρότητα και διοχετεύει κατά την πράξη συναισθηματική ενέργεια, μυστήριο και πάθος. 

Ο Δίδυμος χρησιμοποιεί την φαντασία του κατά την σεξουαλική επαφή,  όμως βρίσκει τον Σκορπιό κάπως υπερβολικό και δεν συγκινείται από την ευαισθησία του, καθώς αντιμετωπίζει το σεξ περισσότερο σαν παιχνίδι και όχι με το ίδιο πάθος και συναίσθημα που το βλέπει ο Σκορπιός.

Το θετικό σε αυτή την σχέση είναι ότι ο Δίδυμος, ο οποίος χαρακτηρίζεται από αναβλητικότητα και παραμέληση των σχεδίων του, δίπλα στον Σκορπιό θα αποκτήσει σκοπό στην ζωή του και το πιο σημαντικό είναι ότι θα παρακινηθεί για να τον υλοποιήσει.

Γενικά αυτή η σχέση ενός Δίδυμου με ένα Σκορπιό δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη, αλλά όμως με υπομονή, κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορούν να έρθουν σε μία ισορροπία και να ωφεληθεί ο ένας από τον άλλον.

Taromanteia.gr