ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Αιγόκερως με Υδροχόο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Αιγόκερως
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ 

Τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Αιγόκερως για να έχουν αρμονία και να ταιριάξουν με τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Υδροχόος θα πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση και πρόθεση και από τις δύο πλευρές, ώστε να μπορέσουν να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Ο Κρόνος, ο οποίος είναι κυρίαρχος πλανήτης του Αιγόκερω, κυριαρχεί μαζί με τον Ουρανό και στον Υδροχόο και δημιουργούν μαζί ένα μυστηριακό συνδυασμό ενεργειών με κάποια κοινά στοιχεία, που φέρνουν σε αυτή την σχέση ανανεωμένη διάθεση και πρόοδο.

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο αρκετά φιλόδοξο με έντονη την επιθυμία για προσωπική ανάδειξη και προβολή, υπεύθυνο και σοβαρό, που οραματίζεται σχέδια μεγαλεπήβολα και θέτει υψηλούς στόχους. Έχει ανεπτυγμένη νοημοσύνη και φροντίζει διαρκώς να εμπλουτίζει τις γνώσεις του σε όλους τους τομείς.

Ενδιαφέρεται  πάρα πολύ για τα υλικά αγαθά, ενώ δίνει προτεραιότητα και στην κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση, για τα οποία είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να τα πετύχει. 

Είναι αποφασιστικός, δυναμικός, λάτρης της παράδοσης και επιθυμεί να δημιουργεί σταθερές βάσεις στην ζωή του. Όλα αυτά τα στοιχεία μαγνητίζουν τον Υδροχόο και του εμπνέουν ασφάλεια και σιγουριά.

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο φιλελεύθερο και υπερβολικά ανεξάρτητο με έντονα ανθρωπιστικά συναισθήματα, με υψηλά ιδανικά και πολλές ανησυχίες. Είναι ισχυρογνώμονας και δεν του αρέσει να υπακούει σε κανόνες, ενώ του αρέσουν κατά κανόνα οι πρωτοποριακές ιδέες. 

Είναι πολυμήχανος με ευρηματική φαντασία, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και τα άτομα με τα οποία συνάπτει φιλικές σχέσεις, συνήθως είναι επιφανή και διακεκριμένα. Γενικά είναι πρόσχαρος, γίνεται ο εμψυχωτής της παρέας και του αρέσει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. 

Ο Αιγόκερως γοητεύεται από την προσωπικότητα του Υδροχόου και τον αυθεντικό τρόπο σκέψης του και θέλει να ζήσει κάτι το διαφορετικό. Ο αυθορμητισμός, ο ενθουσιασμός και η απλότητα του Υδροχόου, κάνει τον Αιγόκερω να αισθάνεται δίπλα του ότι γίνεται ξανά παιδί.

Εντούτοις, ο Αιγόκερως εμπνέεται από τις πρωτοποριακές ιδέες του Υδροχόου και μπορεί να επωφεληθεί από αυτή την σχέση, ιδιαίτερα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. 

Ο Υδροχόος έχει τον τρόπο να παρακινήσει τον Αιγόκερω και να τον ωθήσει σε διάφορες προσοδοφόρες δραστηριότητες, αλλά και να τον βοηθήσει να επεκτείνει τον κοινωνικό του κύκλο. 

Ο Υδροχόος στο πλευρό του Αιγόκερω θα μάθει να σκέφτεται πιο πρακτικά,  να γίνει πιο μεθοδικός και οργανωτικός στην ζωή του, αλλά και το πώς θα πρέπει να επικοινωνεί με τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του.

Ο συνδυασμός των δύο αυτών ζωδίων θα βοηθήσει τα άτομα να εξελιχθούν, να μάθουν και να προοδεύσουν σε διαφορετικούς τομείς της ζωής τους το καθένα. Ο Υδροχόος θα βάζει τις ιδέες, την έμπνευση και την φαντασία και ο Αιγόκερως θα μπορεί να τα κάνει πράξη. 

Επιπλέον, συχνά τους δίνεται η ευκαιρία να περάσουν όμορφα μαζί και να διασκεδάσουν, καθώς μπορούν να κάνουν πολύωρες συζητήσεις και να ανακαλύψουν καινούργια ενδιαφέροντα.

Στον ερωτικό τομέα, ο Αιγόκερως παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Γίνεται ένα άτομο θερμό, ερωτικό, με σφοδρές σαρκικές ορμές. Το ίδιο επιθυμεί και ο Υδροχόος, ο οποίος δεν έχει ηθικούς φραγμούς και θέλει να ζήσει με το ταίρι του ένα παθιασμένο σεξ και να δοκιμάσουν τα πάντα, ώστε και οι δύο μαζί να απολαύσουν την σαρκική ηδονή με όλες τους τις αισθήσεις. 

Οι ανάγκες όμως και των δύο, δυστυχώς, στην πορεία είναι διαφορετικές, γεγονός που κάνουν την σχέση αυτή πιο δύσκολη, καθώς για να λειτουργήσει απαιτείται προγραμματισμός και πειθαρχία.

Ο Αιγόκερως είναι άτομο σταθερό και πειθαρχημένο, που αναζητά την μονιμότητα στην σχέση του, ενώ ο Υδροχόος είναι ένα πνεύμα επαναστατικό, που δεν του αρέσει να ζει με συμβάσεις ούτε να πειθαρχεί σε θεσμοθετημένους κανόνες, γεγονός που τους φέρνει σε σύγκρουση πολλές φορές. 

Έτσι σταδιακά, ο Υδροχόος θα αρχίσει να νοιώθει καταπίεση από την νοοτροπία του Αιγόκερω, ενώ ο Αιγόκερως θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι σε αυτή την σχέση δεν θα μπορεί να έχει την αφοσίωση και την τρυφερότητα που χρειάζεται.

Ο Αιγόκερως είναι αρκετά προσγειωμένος, αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και δισταγμό κάθε νεωτερισμό, ενεργεί με σύνεση και μέτρο, σε σημείο που μερικές φορές καταντά βαρετό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμεριστεί τις ανησυχίες του Υδροχόου και την εμμονή του με την ανεξαρτησία και την ελευθερία. 

Στην σχέση ανάμεσα σε έναν Αιγόκερω και έναν Υδροχόο υπάρχουν αρκετές διαφορές, αλλά όμως μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμη και να ευδοκιμήσει, αν είναι δυνατή η αγάπη τους και γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί. 

Taromanteia.gr