ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Αιγόκερως με Σκορπιό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Αιγόκερως
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Σκορπιός

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Αιγόκερως, έχουν αρκετά κοινά σημεία με τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Σκορπιός και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν και να εναρμονιστούν.

Ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυριαρχεί στον Αιγόκερω, συνδυάζεται με τον Άρη και τον Πλούτωνα, τους κυρίαρχους πλανήτες του Σκορπιού και από κοινού δημιουργούν σε αυτή την σχέση ενέργεια, ζωντάνια, εναλλαγές και προκλήσεις.

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο αρκετά φιλόδοξο, δυναμικό, ορθολογικό, υπεύθυνο, εργατικό και αξιόπιστο, που βασική του επιδίωξη είναι να θέσει σταθερές βάσεις στη ζωή του. 

Είναι σοβαρός, εχέμυθος, υπεύθυνος, ενώ διαπνέεται από μία έντονη επιθυμία για προσωπική ανάδειξη και προβολή. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του και για τα υλικά αγαθά και προσπαθεί με ακρίβεια να ακολουθεί το πρόγραμμά του. 

Οραματίζεται σχέδια μεγαλεπήβολα και θέτει υψηλούς στόχους. Δίνει προτεραιότητα στην κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση, όπου είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να τα πετύχει. 

Έχει ανεπτυγμένη νοημοσύνη και φροντίζει διαρκώς να εμπλουτίζει τις γνώσεις του σε όλους τους τομείς. Είναι παραδοσιακός, συντηρητικός και απαιτεί αφοσίωση από το ταίρι του. 

Για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντικό να πετύχει την καταξίωση τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, καθώς ενδιαφέρεται για απολαύσεις και ευημερία.

Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο φιλόδοξο, εύστροφο, ζωντανό, κοινωνικό, πρόσχαρο, ισορροπημένο, με ισχυρή προσωπικότητα, καλοπροαίρετο και γενναιόδωρο, με καλλιτεχνικές αναζητήσεις και ανεξάρτητο πνεύμα. 

Διακρίνεται για τον αισθησιασμό του, την τρυφερότητα, το πάθος του για την ζωή και για την ανεπτυγμένη διαισθητική του αντίληψη, ενώ έχει τον τρόπο να προσελκύει το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. 

Έτσι, με το αινιγματικό και έντονο κοίταγμά του διεισδύει στην σκέψη του Αιγόκερου και τον μαγνητίζει. Όλα αυτά είναι στοιχεία που γοητεύουν τον Αιγόκερω, ο οποίος θέλει να εξελιχθεί μαζί του τόσο πνευματικά όσο και κοινωνικά.

Ο Αιγόκερως κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια, είναι επίμονος, υπομονετικός, οργανωτικός και πιστός στις αξίες του και στις αρχές. Έχει την ίδια ανάγκη με τον Σκορπιό για συναισθηματική ασφάλεια, την οποία είναι ικανός να του την προσφέρει. 

Επιπλέον, και οι δύο δείχνουν έντονο ενδιαφέρον στα υλικά αγαθά και δίνουν μεγάλο βάρος στην οικονομική ανέλιξη, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν μία πολυτελή ζωή. Έτσι, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, καθώς φέρουν στην επιφάνεια τις κρυμμένες πλευρές του άλλου και μαζί αγωνίζονται για τους ίδιους σκοπούς.

Ο Αιγόκερως είναι άτομο που δεν θα πληγώσει ούτε θα προδώσει την εμπιστοσύνη του Σκορπιού, καθώς είναι φιλότιμος και δίκαιος, ενώ θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του. 

Ο Σκορπιός από την πλευρά του, που είναι και αυτός ευαίσθητος, εκτιμάει τις προσπάθειές του Αιγόκερω και φροντίζει να ανταποδώσει.

Ο Σκορπιός, ως άτομο φοβερά έξυπνο, με σωστή χρήση του λόγου και με συγκροτημένη σκέψη, συνδυάζεται δημιουργικά με την φαντασία και τον έντονο συναισθηματισμό του Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται ανάμεσά τους μία ζεστή και ειλικρινής σχέση. 

Ανάμεσα λοιπόν στην ένωση αυτή δημιουργείται ένα σοβαρό και αξιόπιστο κλίμα, που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στον σεβασμό, στην πίστη και στην σταθερότητα.

Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο δυναμικό, με ισχυρή προσωπικότητα, αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητο, τρυφερό και γενναιόδωρο. Ο Αιγόκερως στο πλευρό του Σκορπιού παίρνει δύναμη και μαθαίνει να ελίσσεται, να προσαρμόζεται στις οποιεσδήποτε συνθήκες και γενικά να αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που διαθέτει. 

Ο Σκορπιός, στο πλευρό του Αιγόκερω, σκέφτεται ότι μπορεί να μάθει αρκετά πράγματα από αυτόν, όπως το να διεκδικεί με σθένος τα συμφέροντά του και να κυνηγήσει μεγάλα όνειρα. 

Στον ερωτικό τομέα μοιράζονται έντονη ερωτική χημεία, καθώς  κατά την σεξουαλική επαφή συνδυάζονται η φαντασία, ο αισθησιασμός και το πάθος του Σκορπιού, με τις σφοδρές σαρκικές ορμές του Αιγόκερω και την επιθυμία του να ζήσει με το ταίρι του ένα παθιασμένο σεξ χωρίς αναστολές και όρια. Έτσι, το σεξ είναι και για τους δύο μία υπέροχη εμπειρία, μία απόλαυση μοναδική.

Εντούτοις, υπάρχουν και αρκετές διαφορές μεταξύ τους, οι οποίες συχνά μπορεί να τους οδηγήσουν σε συγκρούσεις. 

Το γεγονός ότι και τα δύο ζώδια είναι εγωιστές και πεισματάρηδες, αλλά και το ότι ο Σκορπιός είναι πολύ κτητικός, καταπιεστικός και ανεξέλεγκτα ζηλότυπος, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην μεταξύ τους σχέση. 

Ο Αιγόκερως με τον Σκορπιό έχουν όλα τα προσόντα και μπορούν να γίνουν ένα υπέροχο ζευγάρι, εφόσον οι επιδιώξεις και οι επιθυμίες τους είναι παρόμοιες και γνωρίζουν καλά τον τρόπο για να τις υλοποιήσουν. 

Η σχέση, λοιπόν, ανάμεσα σε έναν Αιγόκερω και σε έναν Σκορπιό έχει πολλές προοπτικές να μακροημερεύσει και να ζήσουν και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι, αρκεί να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί.

Taromanteia.gr