ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Αιγόκερως με Λέοντα

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Αιγόκερως
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Λέων

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Αιγόκερως, παρουσιάζουν αρκετές διαφορές με τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Λέων και γι’ αυτό είναι λίγο δύσκολο να εναρμονιστούν.

Ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυριαρχεί στον Αιγόκερω, σε συνδυασμό με τον Ήλιο, τον κυρίαρχο πλανήτη του Λέοντα, φέρνει σε αυτή την σχέση σοβαρότητα και πίεση.

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο αρκετά φιλόδοξο με έντονη την επιθυμία για προσωπική ανάδειξη και προβολή, εχέμυθο, υπεύθυνο και σοβαρό, που οραματίζεται σχέδια μεγαλεπήβολα και θέτει υψηλούς στόχους. 

Ενδιαφέρεται  πάρα πολύ για τα υλικά αγαθά, ενώ δίνει προτεραιότητα και στην κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση, για τα οποία είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να τα πετύχει. 

Έχει ανεπτυγμένη νοημοσύνη και φροντίζει διαρκώς να εμπλουτίζει τις γνώσεις του σε όλους τους τομείς. Είναι παραδοσιακός, συντηρητικός και απαιτεί αφοσίωση από το ταίρι του. 

Ο Λέων είναι ένα άτομο με έντονη προσωπικότητα, αισιόδοξο, δυναμικό, δραστήριο, με αρχές και υψηλούς στόχους. Είναι γεννημένος για αρχηγός, τον ενδιαφέρει πολύ η ψυχαγωγία του και οι έντονες απολαύσεις και χαίρεται με οποιαδήποτε δραστηριότητα του προκαλεί ευθυμία και ευχαρίστηση. 

Ξεχωρίζει για τον ενθουσιασμό του, τις δημιουργικές του ιδέες και την δίψα του για ζωή. Αποτελεί την χαρά της παρέας και δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα με κέφι και καλό χιούμορ, γεγονός που διασκεδάζει πάρα πολύ τον Αιγόκερω. 

Όλα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Λέοντα γοητεύουν πολύ τον Αιγόκερω, καθώς βλέπει ότι συνδυάζονται αρκετά με τα δικά του «θέλω». Αν και αρχικά μπορεί να είναι λίγο επιφυλακτικός απέναντί του, εντούτοις δίπλα του μαθαίνει διαφορετικές πτυχές της ζωής και νέους τρόπους σκέψης. 

Επιπλέον, έχει την δυνατότητα να γίνει πιο κοινωνικός, αυθόρμητος και αισιόδοξος, κάτι που νοιώθει ότι το χρειάζεται πολύ στην ζωή του. 

Ο Λέων, ο οποίος θαυμάζει τον τρόπο που σκέφτεται ο Αιγόκερως, τις φιλοδοξίες του, καθώς και την δίψα του για καταξίωση, έχει να ωφεληθεί από ένα τέτοιο άτομο. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Αιγόκερω παρακινούν τον Λέοντα, ώστε να λειτουργήσει και αυτός περισσότερο μεθοδικά στη ζωή του.  

Στο πλευρό του Αιγόκερω θα μάθει να σκέφτεται πιο πρακτικά, αλλά και το πώς θα πρέπει να επικοινωνεί με τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του.

Ο συνδυασμός των δύο αυτών ζωδίων θα βοηθήσει τα άτομα να εξελιχθούν, να μάθουν και να προοδεύσουν σε διαφορετικούς τομείς της ζωής τους το καθένα.

Παρόλα τα καλά στοιχεία υπάρχουν και αρνητικά, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην σχέση τους.

Ο Λέων είναι αρκετά εγωιστής, πιο πολύ και από τον Αιγόκερω, δεν δέχεται ποτέ ότι έχει άδικο και θέλει να έχει πάντα το πάνω χέρι στην σχέση του. 

Ο Αιγόκερως είναι άτομο σκληρό, με υψηλές απαιτήσεις και εξίσου ισχυρογνώμων με τον Λέοντα, κάτι που ο Λέων δύσκολα θα δεχθεί, γεγονός που μπορεί να τους οδηγήσει αναπόφευκτα σε συγκρούσεις και έντονες διαμάχες.

Ένα άλλο στοιχείο που μπορεί να προκαλέσει τον θυμό του Αιγόκερω είναι το γεγονός ότι ο Λέων είναι εύπιστος, πιο αυθόρμητος, ενώ τον χαρακτηρίζει και η σπατάλη, καθώς του αρέσει να ξοδεύει αλόγιστα χωρίς να σκέφτεται το μέλλον, πράγματα που ο Αιγόκερως δύσκολα μπορεί να τα ανεχτεί, αφού είναι υπέρ της αποταμίευσης.

Εντούτοις και τα δύο ζώδια περνούν πολύ όμορφα στον ερωτικό τομέα, καθώς το σεξ αποτελεί το δυνατό τους σημείο. Η σεξουαλική τους επαφή γίνεται έντονη και παθιασμένη χωρίς όρια, χωρίς αναστολές, αλλά και τρυφερή που τους απογειώνει, δημιουργώντας ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Η σχέση αυτή ανάμεσα σε έναν Αιγόκερω και σε έναν Λέοντα έχει πολλές προοπτικές για το μέλλον και μπορεί να λειτουργήσει μακροπρόθεσμα, αρκεί και οι δύο να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να ευδοκιμήσει, εφόσον αξίζει αυτή τους η προσπάθεια για να έρθουν πιο κοντά.

Taromanteia.gr