ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Αιγόκερως με Κριό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Αιγόκερως
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Κριός

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Αιγόκερως, συνήθως δεν αποτελούν καλό συνδυασμό με τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Κριός και είναι λίγο δύσκολο να ταιριάξουν.

Ο Κρόνος, ο πλανήτης των αρχών και των νόμων που κυριαρχεί στον Αιγόκερω, σε συνδυασμό με τον δυναμικό Άρη, κυρίαρχο πλανήτη του Κριού φέρει σε αυτή την σχέση ενέργεια και δυναμισμό, αλλά και πολλές συγκρούσεις.   

Ο Κριός είναι άτομο αποφασιστικό και παρορμητικό, που χαρακτηρίζεται από την έντονη δράση, τις πρωτότυπες ιδέες του, τον διάχυτο δυναμισμό του και την απόλυτη επιθυμία του να ηγείται. 

Έχει την τάση να γίνεται το επίκεντρο της παρέας, ενώ κυνηγάει ποικιλίες εμπειριών μόνο και μόνο για να ζήσει κάτι το διαφορετικό.

Είναι από την φύση του ενεργητικός, φιλόδοξος, πνευματώδης, αυθόρμητος, κοινωνικός με πολλές συναναστροφές, χαριτωμένος, εύστροφος, με γρήγορη αντίληψη, χαρίσματα τα οποία αρμόζουν στον Αιγόκερο ένα ζώδιο δυναμικό, με ακλόνητες πεποιθήσεις και υψηλές απαιτήσεις από την ζωή.

Ο Αιγόκερως είναι άτομο εχέμυθο, υπεύθυνο, με ανεπτυγμένη νοημοσύνη, που οραματίζεται μεγαλεπήβολα σχέδια και θέτει υψηλούς στόχους. Νοιώθει  έντονα το αίσθημα της ευθύνης, είναι οργανωτικός, πειθαρχημένος, επίμονος και πολλές φορές ξεροκέφαλος, επειδή θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο για να αισθάνεται ασφαλής.

Στις σχέσεις του είναι παραδοσιακός και συντηρητικός, αλλά και ο σταθερός, ο ιδανικός σύντροφος. Επιθυμεί να δημιουργήσει την τέλεια οικογένεια, που να είναι σε θέση να της παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεται και που να ακολουθεί πιστά τις πατροπαράδοτες αντιλήψεις του. 

Λειτουργεί πάντα έχοντας ως βασικό κριτήριο την λογική, γι’ αυτό και δύσκολα αφήνει τον εαυτό του να παρασυρθεί από έρωτα.

Ο Αιγόκερως χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα και ορθή κρίση και ενεργεί πάντα ύστερα από πολλή σκέψη, ώστε να αποφεύγει πιθανά λάθη ή δυσάρεστες καταστάσεις, γεγονός που πολλές φορές ενοχλεί τον Κριό.

Ο Κριός με τον ενθουσιώδη χαρακτήρα του και την παρορμητικότητά του έχει την δυνατότητα να γίνει πολύτιμος σύμβουλος του Αιγόκερω, να τονώσει την αυτοπεποίθησή του, να του δώσει νέες ιδέες για την επαγγελματική και οικονομική του ανέλιξη, αλλά και να τον κάνει περισσότερο κοινωνικό.

Ο παρορμητικός και δυναμικός Κριός δεν ικανοποιείται αρκετά από την πρακτικότητα και την σταθερότητα του Αιγόκερω, γεγονός που μπορεί να τον κουράσει ψυχικά αυτή η κατάσταση και να τους οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. 

Στον ερωτικό τομέα υπάρχει αρκετή χημεία μεταξύ τους. Η σεξουαλική τους επαφή εξελίσσεται σαν καταιγίδα, καθώς συνδυάζεται η ορμή, η φλόγα και το πάθος του Κριού με τις σφοδρές σαρκικές ορμές του Αιγόκερω, ο οποίος κατά την διάρκεια του σεξ παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και το μόνο που επιθυμεί είναι ένα παθιασμένο σεξ χωρίς όρια, χωρίς αναστολές, που θα τους απογειώσει 

Είναι και οι δύο εξίσου δυναμικοί και εγωκεντρικοί και γι’ αυτό συχνά έρχονται σε σύγκρουση. Ο Αιγόκερως, ο οποίος θέλει δίπλα του ένα ήσυχο άτομο θεωρεί υπερβολικό τον αυθόρμητο και κινητικό χαρακτήρα του Κριού.

Σε αυτό που συμφωνούν απόλυτα και οι δύο είναι ότι συναισθηματικά επιζητούν να έχουν ένα ταίρι που θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, θα τους νοιάζεται και θα τους καταλαβαίνει. 

Το γεγονός αυτό έχει πολλές πιθανότητες να ωφελήσει αυτή την ένωση και να κάνει την σχέση να μακροημερεύσει, εάν μπορέσουν να συνεργαστούν με αμοιβαίες υποχωρήσεις, αλληλοκατανόηση και συναισθηματισμό.

Taromanteia.gr