ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Αιγόκερως με Δίδυμο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Αιγόκερως
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Δίδυμοι

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Αιγόκερως, με τα ζώδια του Αέρα στα οποία ανήκει ο Δίδυμος, συνήθως δεν εναρμονίζονται εύκολα.

Ο συνδυασμός του αυθόρμητου Ερμή, κυρίαρχου πλανήτη του Διδύμου με τον πειθαρχημένο Κρόνο, που κυριαρχεί στον Αιγόκερω είναι λίγο δύσκολος, εφόσον έχουν ορισμένα διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο σοβαρό, υπεύθυνο, υπομονετικό, που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του και που προσπαθεί με ακρίβεια να ακολουθεί το πρόγραμμά του. Διαπνέεται από μία αχαλίνωτη φιλοδοξία και από μία έντονη επιθυμία για προσωπική ανάδειξη και προβολή. 

Είναι άτομο εχέμυθο, που οραματίζεται σχέδια μεγαλεπήβολα και θέτει υψηλούς στόχους. Έχει ανεπτυγμένη νοημοσύνη και φροντίζει διαρκώς να εμπλουτίζει τις γνώσεις του σε όλους τους τομείς. Είναι παραδοσιακός, συντηρητικός και απαιτεί αφοσίωση από το ταίρι του. 

Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο εύστροφο, ανεξάρτητο, κοινωνικό, δραστήριο, με ευχάριστη προσωπικότητα, με έξυπνο χιούμορ και ενθουσιώδη έκφραση. Έχει ιδιαίτερη αντίληψη για τα πράγματα και του αρέσει να πειραματίζεται. Είναι πολύ δημιουργικός, αλλά δεν έχει σταθερότητα στις επιλογές του.

Έχει καλές δεξιότητες στο λόγο και τη γλώσσα, έχει δημιουργική φαντασία και αυτοσχεδιάζει όταν και όποτε χρειαστεί. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου ελκύουν τον εσωστρεφή Αιγόκερω, που είναι κυρίως προσκολλημένος σε καθιερωμένους κανόνες και αντιλήψεις.

Ο Αιγόκερως με τον συνεπή και μεθοδικό χαρακτήρα του ασκεί θετική επιρροή και ωθεί τον Δίδυμο να μάθει να σκέφτεται πιο αναλυτικά τα πράγματα, να κάνει σωστό προγραμματισμό, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά και να αξιοποιήσει πλήρως όλες τις δυνατότητες και τις επιλογές που έχει. 

Ο Δίδυμος με τον ενθουσιώδη χαρακτήρα του προσπαθεί να παρασύρει τον Αιγόκερω σε νέες δραστηριότητες, να του διδάξει νέους τρόπους στην σκέψη του, αλλά και να τον ωθήσει, ώστε να ξεχάσει τις αυστηρές αρχές του και την πειθαρχημένη συμπεριφορά του.

Έτσι, ο Αιγόκερως στο πλευρό του Δίδυμου θα μπορέσει να αφεθεί, ώστε να ξεπεράσει το καθημερινό του άγχος, να ξαναβρεί την ψυχική του ηρεμία και να ζει με το ταίρι του ευχάριστες ψυχαγωγικές στιγμές.

Στην αρχή της σχέσης τους παρατηρείται ένας έντονος ενθουσιασμός από την διαφορετικότητα και των δύο. Έτσι σε πρώτη φάση βλέπουν μόνο τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα τους. 

Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο αυθόρμητο, συναισθηματικά ασταθές, ενώ συχνά δείχνει και ασυνέπεια όταν βλέπει να ζορίζουν τα πράγματα σε αντίθεση με τον Αιγόκερω, ο οποίος έχει ανάγκη να έχει δίπλα του ένα άτομο έμπιστο, σοβαρό, υπεύθυνο, που να μπορεί να του προσφέρει ασφάλεια τόσο σε υλικό επίπεδο όσο και σε συναισθηματικό. 

Όμως αυτή η αστάθεια στον χαρακτήρα του Δίδυμου θα αρχίσει στην πορεία να κουράζει τον οργανωτικό και πειθαρχημένο Αιγόκερω, γιατί θα συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να στηρίζεται ιδιαίτερα σε αυτόν. 

Την ίδια κούραση όμως θα αρχίσει να νοιώθει και ο Δίδυμος βλέποντας την ανιαρή, αργή και μονότονη συμπεριφορά του Αιγόκερω.

Στον ερωτικό τομέα ο Αιγόκερως επιθυμεί κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής να υπάρχει ένταση, σφοδρό πάθος, τρυφερότητα και αισθησιασμός, πράγματα που μπορεί να δώσει ο Δίδυμος, αλλά όχι όλες τις φορές.

Προκειμένου να μπορέσει να συμβιώσει αρμονικά το συγκεκριμένο ζευγάρι θα πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να αλλάξουν τις συμπεριφορές τους, κάτι που είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη. 

Αν όμως καταφέρουν να συμβιβαστούν και να κάνουν θυσίες σε αυτή την σχέση θα ωφεληθούν και οι δύο.

Taromanteia.gr