ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Αιγόκερως με Αιγόκερω

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Αιγόκερως
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Αιγόκερως

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Δύο ζώδια της Γης, με κυρίαρχο πλανήτη τον Κρόνο διαθέτουν όλα τα προσόντα για να αποτελέσουν ένα καλό δίδυμο, μία όμορφη σχέση πάνω σε σταθερές βάσεις. Η ένωση αυτή θα είναι πιθανώς μια απίστευτη πρόκληση και για τους δύο, ένας επιτυχής συνδυασμός. 

Το ταίριασμά τους αποτελεί ένα συνδυασμό αξιώσεων και από τις δύο πλευρές, για τις οποίες είναι εύκολο να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες τους και στόχους. Και οι δύο διαπνέονται από μία αχαλίνωτη φιλοδοξία και από μία έντονη επιθυμία για προσωπική ανάδειξη και προβολή. 

Οι Αιγόκεροι είναι άτομα του καθήκοντος, υπεύθυνα και σοβαρά, εχέμυθα, που οραματίζονται μεγαλεπήβολα σχέδια και θέτουν υψηλούς στόχους. 

Έχουν ανεπτυγμένη νοημοσύνη και φροντίζουν διαρκώς να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους σε όλους τους τομείς. Νοιώθουν έντονα το αίσθημα της ευθύνης, είναι οργανωτικοί, πειθαρχημένοι και αρκετά υπομονετικοί.

Ο άντρας Αιγόκερως είναι παραδοσιακός, αυταρχικός και συντηρητικός, αλλά όμως και ο σταθερός, ο ιδανικός σύντροφος. Επιθυμεί να δημιουργήσει την τέλεια οικογένεια, που θα μπορεί να της παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεται. 

Από την γυναίκα που θα έχει δίπλα του απαιτεί να ακολουθεί πιστά τις πατροπαράδοτες αντιλήψεις του, ενώ λειτουργεί πάντα έχοντας ως βασικό κριτήριο την λογική, γι’ αυτό και δύσκολα ερωτεύεται.

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι γλυκιά, περιποιητική, ευαίσθητη και πιο υποχωρητική στις σκληρές απαιτήσεις του άντρα Αιγόκερω, λειτουργεί με συνέπεια και φροντίδα και τον στηρίζει στις επιλογές του. 

Τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα Αιγόκερως είναι κοινωνικοί και ευχάριστοι και χαίρονται όταν έχουν δίπλα τους αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι και οι δύο αρκετά φιλόδοξοι, εργατικοί και αισθάνονται την ίδια ανάγκη για επαγγελματική επιτυχία και οικονομική ασφάλεια. 

Ο ένας μπορεί να στηρίξει τον άλλον και να λειτουργήσουν ομαδικά, ενώ η υπομονή και η μεθοδικότητά τους μπορούν να κάνουν αυτή τη σχέση αρκετά δυνατή στο πέρασμα του χρόνου.

Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής τους επαφής παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Γίνονται και οι δύο θερμοί, ερωτικοί, με σφοδρές σαρκικές ορμές, που το μόνο που επιθυμούν την συγκεκριμένη στιγμή είναι το παθιασμένο σεξ χωρίς όρια, χωρίς αναστολές, που θα τους απογειώσει. 

 Υπάρχουν όμως και τα αρνητικά στοιχεία στον χαρακτήρα τους, που μπορεί, αν δεν προσέξουν, να προκαλέσουν προβλήματα στην σχέση τους. 

Συχνά γίνονται επίμονοι και πολλές φορές ξεροκέφαλοι, επειδή θέλουν να έχουν πάντα τον έλεγχο, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς. 

Είναι από την φύση τους συγκρατημένοι, σφιγμένοι και διστάζουν να εξωτερικεύσουν και να εκφράσουν ελεύθερα τον ενθουσιασμό τους και τα συναισθήματά τους, γεγονός που τους κάνει να φαίνονται υπερόπτες, ψυχροί, σκληροί και άκαρδοι. 

Δεν είναι σταθεροί στη γνώμη τους και πολλές φορές μπορεί να επηρεαστούν από τις απόψεις και τις κρίσεις τρίτων προσώπων για το αγαπημένο τους πρόσωπο. 

Όμως, τόσο η επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσά τους, όσο και οι κοινοί τους στόχοι, σε συνδυασμό με κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα βοηθήσουν και τους δύο με υπομονή και επιμονή να διατηρήσουν την ισορροπία και την μακρόχρονη πορεία της σχέσης τους.

Taromanteia.gr