Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, η διάθεσή σας θα είναι ευχάριστη και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες, αλλά και να κινηθείτε με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται. Η θέλησή σας, αλλά και η ενέργεια που σας διακατέχει, θα βελτιώσει αναπάντεχα και την κοινωνική σας ζωή, ενώ θα αυξήσει και την αυτοεκτίμησή σας. Τα κοντινά σας πρόσωπα θα είναι δίπλα σας για να σας ακούσουν και να σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές τους, ενώ οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις θα κυλήσουν μέσα σε ένα χαρούμενο και ευχάριστο κλίμα.

Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους μία νέα γνωριμία πιθανόν να προκύψει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που μπορεί να προχωρήσει σε σχέση. Γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Οι δεσμευμένοι θα νοιώσετε ότι κάτι λείπει από την σχέση σας, ενώ το ταίρι σας θα ζητήσει από σας την προσοχή σας. Η καλύτερη λύση θα είναι να πείτε ξεκάθαρα αυτά που σκέφτεστε στο ταίρι σας.

Στον επαγγελματικό τομέα θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιους τομείς που πιστεύετε ότι υστερείτε και θα επιμείνετε σε λεπτομέρειες, προκειμένου να βελτιωθείτε. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση την κατάσταση, περιορίζοντας τα έξοδά σας σε τελείως απαραίτητα, αν θέλετε να ισορροπήσετε την κατάσταση.

Δευτέρα 30 Ιαν 2023