Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξετε τις δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα σας και να αποκτήσετε χαρούμενη ψυχική διάθεση. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό σας θα είναι η αμεσότητα, που θα σας δώσει το περιθώριο, είτε να διορθώσετε ή να συμβιβάσετε μία κατάσταση, προκειμένου να την βελτιώσετε, είτε να εκφράσετε συναισθήματα σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα προσπαθήσετε να αποβάλλετε κάθε απαισιόδοξη σκέψη και γι’ αυτό θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν, δίνοντας, έτσι, μεγαλύτερη βαρύτητα στην ψυχική σας υγεία.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι, θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στον ερωτικό τομέα, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές, να ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και να διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα. Οι δεσμευμένοι, θα δώσετε ένα τέλος σε κάποια προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στη σχέση σας. Αυτό θα γίνει, με την προσπάθειά σας να διορθώσετε κάποια λάθη που έγιναν και από τις δύο πλευρές και να δοθεί μία συμβιβαστική λύση.

Στα επαγγελματικά σας, θα επικρατήσει ένα τεταμένο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο, εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς κάποιου συναδέλφου σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι καθαρά στο επαγγελματικό κομμάτι, προκειμένου να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση. Στα οικονομικά σας θα χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή. Διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε αυτό το διάστημα και προσπαθήστε να αποφύγετε όσο μπορείτε τις περιττές σπατάλες. 

Δευτέρα 13 Σεπ 2021