Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές και να αντιστρέψετε κάποια πράγματα στην ζωή σας, τα οποία δεν σας ευχαριστούν πλέον. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί υπάρχει φόβος να μπερδευτείτε και να μην έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Γι’ αυτό διατηρήστε την αισιοδοξία σας και δώστε τον ανάλογο χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές και θα πιεστείτε στην προσπάθειά σας να ανταποκριθείτε σωστά. Κατά τα άλλα, το διάστημα θα είναι καλό για να βρεθείτε με κοντινά σας πρόσωπα, που θα σας κάνουν να νοιώσετε καλύτερα.

Στον αισθηματικό τομέα, εσείς οι ελεύθεροι μία ενδιαφέρουσα γνωριμία θα κάνετε, η οποία πολύ σύντομα θα σας βγάλει από την μοναξιά σας. Οι δεσμευμένοι θα συζητήσετε με το ταίρι σας ορισμένα πράγματα που σας προβληματίζουν στην σχέση σας, προκειμένου να τα ξεκαθαρίσετε και να βρείτε λύσεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι, να μην επηρεαστείτε από διάφορα πράγματα που θα ακούσετε στο περιβάλλον σας. Φροντίστε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας, να συνεχίσετε με την ίδια διάθεση και όλα θα πάνε καλά. Στον οικονομικό τομέα καλό θα είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση και να προσπαθήσετε να μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από αυτά που προβλέπονται για τις βασικές σας απαιτήσεις.

Δευτέρα 29 Νοέ 2021