Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, το διάστημα δεν θα είναι κατάλληλο για να προχωρήσετε σε σοβαρές ενέργειες στην προσωπική σας ζωή, καθώς το μυαλό σας δεν θα είναι καθαρό, με αποτέλεσμα να είστε επιρρεπείς σε εσφαλμένες κινήσεις. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξετε λίγο και τον αυθορμητισμό σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σας και να δυσαρεστήσετε  κάποια πρόσωπα του φιλικού σας κύκλου, χωρίς να το θέλετε. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση και την ενεργητικότητά σας, ώστε σύντομα να επανέλθετε στους κανονικούς σας ρυθμούς.

Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι θα επικεντρωθείτε σε νέες γνωριμίες, προκειμένου να ξεφύγετε από πικρές καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ η τύχη φαίνεται ότι θα είναι σύμμαχός σας σε αυτό. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την συντροφικότητα και την καλή επικοινωνία με το ταίρι σας.

Στον επαγγελματικό τομέα η αυξημένη πίεση και οι συνθήκες δεν θα σας διευκολύνουν να δείτε τα πράγματα καθαρά. Όμως με υπομονή και προσπάθεια θα μπορέσετε να μειώσετε το άγχος σας και να αποδώσετε καλύτερα. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα θα είναι καλά, καθώς πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν, με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα έσοδά σας.

Δευτέρα 04 Δεκ 2023