Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, κάποια ζητήματα θα δείτε να εξελίσσονται με τρόπο καλύτερο από αυτόν που περιμένατε. Άλλωστε το διάστημα θα είναι ευνοϊκό για να λύσετε τις υποθέσεις σας χωρίς πρόβλημα, ενώ με την ανάλογη ψυχραιμία και ωριμότητα θα τα καταφέρετε. Η διάθεσή σας θα είναι καλή και η ενεργητικότητά σας σε υψηλά επίπεδα. Έτσι, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα και θα τα αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία, ενώ η καθημερινότητά σας θα αρχίσει να γίνεται καλύτερη. Γι’ αυτό καλό θα είναι για σας να ισορροπήσετε την κατάσταση ανάμεσα στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. 

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι όσο αφήνετε στο περιθώριο τα αισθηματικά σας δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Προγραμματίστε εξόδους με φιλικά σας πρόσωπα και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας και να του δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον. Φροντίστε να ανταποκριθείτε στις σοβαρές προσπάθειες που κάνει το ταίρι σας και να είστε κοντά του, προκειμένου να αναζωογονηθεί η σχέση σας.

Στον επαγγελματικό τομέα είναι πιθανόν να σας παρουσιαστούν κάποιες νέες προτάσεις το διάστημα αυτό. Μην βιαστείτε να απαντήσετε και φροντίστε να μην κλείσετε τις πόρτες. Στον οικονομικό τομέα η κατάσταση βρίσκεται σε μία λεπτή ισορροπία. Προσπαθήστε να μην την διαταράξετε, γιατί σε γενικές γραμμές οι εξελίξεις θα είναι θετικές. 

Δευτέρα 29 Νοέ 2021