Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα αγχωθείτε στην προσπάθειά σας να βάλετε σε μια σειρά ορισμένα θέματα, τα οποία έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Η απόπειρά σας να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας και να τις ζητήσετε από αλλού, κάτι που ουσιαστικά δεν ισχύει, δεν θα έχει αποτέλεσμα. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο και θα χρησιμοποιήσετε όλες σας τις δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση και να έρθετε σε μια ισορροπία. Να είστε αισιόδοξοι, γιατί θα αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα είναι δίπλα σας σε αυτή την προσπάθεια και θα σας στηρίξει ψυχολογικά.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές, έχοντας έντονη ψυχαγωγική διάθεση, μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα. Δεν θα λείψουν, βέβαια και κάποιες ερωτικές περιπέτειες, οι οποίες θα σας φτιάξουν την διάθεση. Οι δεσμευμένοι θα επιδιώξετε να έρθετε συναισθηματικά πιο κοντά με το ταίρι σας, καθώς το τελευταίο διάστημα οι υποχρεώσεις σας είχαν απομακρύνει.

Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να δείξετε την απαραίτητη ωριμότητα στο εργασιακό σας περιβάλλον, προκειμένου να αποφύγετε ανώφελες παρεξηγήσεις. Στον οικονομικό τομέα καλό θα είναι να αποφύγετε κάποιες αγορές που έχετε προγραμματίσει να κάνετε, καθώς οι υποχρεώσεις σας θα είναι λίγο αυξημένες και πιθανόν να ξεφύγετε από το πρόγραμμά σας.

Δευτέρα 04 Δεκ 2023