Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα διακατέχεστε από αρκετό άγχος και πίεση, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, που δεν θα σας αφήσουν να λειτουργήσετε σωστά. Θα πρέπει να έχετε αυτοέλεγχο, λογική σκέψη και να μην επιτρέψετε στον πανικό να σας καταβάλει. Προσέξτε, εντούτοις, τα λεπτά ζητήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε. Θα χρειαστείτε ένα καλό σχέδιο για να αντεπεξέλθετε. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε και με πιο ευχάριστα πράγματα, που θα δώσουν νέο τόνο στη ζωή σας. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό και μην υποχωρήσετε ακόμα και αν τρίτα πρόσωπα έχουν αντίθετες απόψεις με τις δικές σας. 

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι κάποιες τυχαίες συναντήσεις θα έχετε με πρόσωπο του παρελθόντος που θα σας βάλουν σε σκέψεις. Προσέξτε τις επιλογές σας γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται.  Για σας τους δεσμευμένους τα πράγματα στη σχέση σας θα έχουν καλύτερη εξέλιξη. Γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε τις γκρίνιες με το ταίρι σας και δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον.

Στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν νέες αρμοδιότητες που θα σας προκαλέσουν άγχος και πίεση για να μπορέσετε να τα καταφέρετε. Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να ελέγξετε την κατάσταση. Στον οικονομικό τομέα η κατάσταση θα είναι σταθερή. Εντούτοις, η ανασφάλεια θα υπάρχει και γι’ αυτό θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων, προκειμένου να πετύχετε περισσότερη αύξηση των εισοδημάτων σας. 

Δευτέρα 29 Νοέ 2021