Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, κάποια εμπόδια και δυσκολίες θα παρουσιαστούν, που θα σας επιβαρύνουν ψυχολογικά. Προσπαθήστε να μην αφήσετε να σας επηρεάσουν και να σας χαλάσουν την διάθεση. Θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στις βαθιές σας επιθυμίες και να προγραμματιστείτε περισσότερο. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξετε τις κινήσεις σας, γιατί γενικά έχετε μία τάση να σπρώχνετε τις καταστάσεις στα άκρα τους. Σιγουρευτείτε για αυτό που θέλετε να κάνετε, προτού το πράξετε. Με λίγη υπομονή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα επανέλθετε στους κανονικούς σας ρυθμούς. 

Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους θα δοθούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο και θα είναι στο χέρι σας να πάρετε πρωτοβουλίες και να ενδώσετε. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χαλαρώσετε τις απαιτήσεις σας και να είστε πιο συγκαταβατικοί με το ταίρι σας σε ορισμένα θέματα, προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις στην σχέση σας. 

Στον επαγγελματικό τομέα θα επικρατήσει μία στασιμότητα, γεγονός που θα είναι ψυχοφθόρο για σας, καθώς είστε άτομα δραστήρια και πρόθυμα να προσφέρετε περισσότερα. Στον οικονομικό τομέα θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις για την ρύθμιση παλαιών οφειλών σας, αλλά και για την δρομολόγηση των τρεχουσών οφειλών προς όφελός σας.

Δευτέρα 30 Ιαν 2023