Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα οργανωθείτε καλύτερα, προκειμένου να βάλετε σε μία τάξη την καθημερινότητά σας, καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας έχουν θολώσει το μυαλό. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι ψυχική ηρεμία και πνευματική διαύγεια, για να μπορέσετε να έχετε τον έλεγχο και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις υποθέσεις σας. Η ωριμότητά σας, όμως, θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τα θέματα με λογικό και έξυπνο τρόπο, με αποτέλεσμα να βγείτε κερδισμένοι. Προσπαθήστε να μην παραμελήσετε τον εαυτό σας. Συνδυάστε όσο μπορείτε τη διασκέδαση με την άθληση.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι αυτό που έχετε ανάγκη είναι να ασχοληθείτε με προσωπικές σας επιθυμίες, χαρίζοντας στον εαυτό σας στιγμές ευχαρίστησης και ηρεμίας. Οι δεσμευμένοι, θα νοιώσετε απόλυτη ασφάλεια με το ταίρι σας, επειδή μέσα από τις πράξεις του θα δείτε την αγάπη του. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός και χειριστείτε με έξυπνο τρόπο την κατάσταση, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο. 

Στον επαγγελματικό τομέα, η έντονη επιθυμία σας για προσωπική ανάδειξη θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε με πείσμα και τόλμη τις φιλοδοξίες σας και να πετύχετε τα σχέδιά σας. Στα οικονομικά σας θα σας δοθεί μία ευκαιρία να εξασφαλίσετε μία νέα πηγή εσόδων. Φροντίστε να διαχειριστείτε με σωστό τρόπο την οργάνωσή τους. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός, γιατί έτσι θα φύγει ένα βάρος από πάνω σας.   

Δευτέρα 13 Σεπ 2021