Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα επικεντρωθείτε στον εσωτερικό σας κόσμο και θα δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας επιθυμίες και στόχους. Θα προσπαθήσετε να μην κουράσετε τον εαυτό σας με πράγματα που δεν είναι τόσο σημαντικά, αποφεύγοντας μάλιστα, τα ανούσια λόγια με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα γυρίσετε την πλάτη σε κάποιες πιεστικές συμπεριφορές στις κοινωνικές συναναστροφές σας. Έτσι, θα καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις και να βρείτε τις λύσεις που θα σας δώσουν την δυνατότητα να αποκτήσετε τον έλεγχο τόσο σε οικογενειακές σχέσεις όσο και σε διαπροσωπικές. 

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι να αναμένετε καλύτερες προοπτικές για την ερωτική σας ζωή. Ο ερωτισμός που εκπέμπετε να είστε σίγουροι ότι θα βρει την ανταπόκριση που θέλετε. Για εσάς τους δεσμευμένους, το διάστημα αυτό, είναι ιδανικό για να περάσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας και να ανανεώσετε την σχέση σας. 

Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα υπάρχουν πλέον εμπόδια για τα σχέδιά σας. Εκμεταλλευτείτε, επομένως, τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν και θα δείτε ότι σύντομα η επιτυχία θα χτυπήσει την πόρτα σας. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να αποφύγετε, το συγκεκριμένο διάστημα, να κάνετε κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε υπερβολικά έξοδα, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε αδιέξοδο. 

Δευτέρα 23 Μάι 2022