Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, κάποια ευχάριστα γεγονότα που δεν τα περιμένατε θα σας κάνουν να βλέπετε με περισσότερη αισιοδοξία την ζωή σας. Έτσι, θα έχετε πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα και θα μπορέσετε να βάλετε μία τάξη σε όσα σας απασχολούν. Δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, γιατί ήδη βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο για να πετύχετε κάποιους από τους στόχους σας. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, αλλά και με τον τρόπο που θα μπορέσετε να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. 

Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους ένα φλερτ θα σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες. Προσπαθήστε να φτιάξετε τις συνθήκες, γιατί υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Εσείς οι δεσμευμένοι θα δείτε να καλυτερεύουν αισθητά τα πράγματα με το ταίρι σας, καθώς υπάρχει η διάθεση και από τις πλευρές για να ξεπεραστούν τα μικροπροβλήματα και οι σκιές στην σχέση σας.

Στον επαγγελματικό τομέα θα επικρατήσει ένα κλίμα ανασφάλειας. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε, επειδή η εργατικότητά σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Τα οικονομικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν λίγο περισσότερο από το κανονικό. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε γιατί η κατάσταση δεν είναι τόσο ανησυχητική. Ίσως να είστε λίγο περισσότερο υπερβολικοί από αυτό που πρέπει. 

Δευτέρα 29 Νοέ 2021