Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα είστε αρκετά ανήσυχοι, με συχνές εναλλαγές ψυχικής διάθεσης, ενώ θα σας δημιουργηθεί και μία αίσθηση βάρους, εξαιτίας προβλημάτων στις οικογενειακές σας σχέσεις. Καλό θα είναι να παραμείνετε συγκρατημένοι και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και ωριμότητα την κατάσταση, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να επιβαρύνουν το κλίμα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην αγχωθείτε όμως, γιατί το τελικό αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει, καθώς θα βρείτε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να επιλύσετε τα προβλήματα. 

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά την τωρινή κατάσταση στα αισθηματικά σας. Μην διστάσετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο πρόσωπο που σας αρέσει. «Κυνηγήστε», λοιπόν, το υποψήφιο ταίρι σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να ξεκλέψετε χρόνο από τις υποχρεώσεις σας για να ασχοληθείτε με το ταίρι σας και να αναζωπυρώσετε την σχέση σας.

Στον επαγγελματικό τομέα, κάποιες αναποδιές θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο που θα σας δυσκολέψουν στα καθήκοντά σας. Θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα για να ανταπεξέλθετε. Στα οικονομικά σας θα εφαρμόσετε καινούργια τακτική για την καλύτερη διαχείρισή τους. Στόχος σας είναι η αύξηση των εισοδημάτων σας με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε κάποιες μικρές χαρές της ζωής. Μην περιμένετε να δείτε άμεσα τα αποτελέσματα.  

Δευτέρα 13 Σεπ 2021