Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα πράγματα στην ζωή σας. Θα προσπαθήσετε να κάνετε πιο ποιοτική ζωή, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση, που δικαιολογημένα δεν θα είναι και στα καλύτερα επίπεδα. Θα ψάξετε να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να εκτονωθείτε και να γεμίσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας, προκειμένου να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας. Θα δείτε με θετικότερο μάτι το θέμα της γυμναστικής και γι’ αυτό, θα αφιερώσετε χρόνο και σε δραστηριότητες που θα συνδυάζουν την διασκέδαση με την άθληση.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα γνωριμία, η οποία θα σας ενθουσιάσει. Φροντίστε να περάσετε καλά, αλλά με προσεκτικά βήματα και χωρίς να παρασυρθείτε από το συναίσθημα. Οι δεσμευμένοι, καλό θα είναι, να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, ώστε να είναι ήρεμα τα πνεύματα στην σχέση σας, αλλά και για να αποφύγετε πιθανές εντάσεις με το ταίρι σας.

Στον επαγγελματικό τομέα κάποιες επιπρόσθετες ευθύνες θα αναλάβετε, που θα σας προκαλέσουν πίεση, αλλά και αβεβαιότητα. Μην αγχωθείτε όμως, γιατί στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Στον οικονομικό τομέα κάποια επιπρόσθετα έξοδα θα προκύψουν που θα σας αποσυντονίσουν, γιατί θα είναι εκτός του προϋπολογισμού σας.

Δευτέρα 22 Μάι 2023