Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα προσπαθήσετε να οργανωθείτε καλύτερα, προκειμένου να βάλετε σε μία τάξη την καθημερινότητά σας, καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας έχουν θολώσει το μυαλό. Θα νοιώσετε την ανάγκη για ηρεμία και πνευματική διαύγεια, ώστε να μπορέσετε να έχετε τον έλεγχο και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις υποθέσεις σας. Παράλληλα, θα φροντίσετε να αποβάλλετε κάθε απαισιόδοξη σκέψη. Γι’ αυτό θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην ψυχική σας υγεία.

Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους η ερωτική σας ζωή θα περάσει αιφνίδια σε νέα φάση, γεγονός που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι. Οι δεσμευμένοι μία ένταση θα έχετε στην σχέση σας, που πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Καλό θα είναι, να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με ψυχραιμία και με συζήτηση, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται.    

Στον επαγγελματικό τομέα θα ανοιχθούν νέοι ορίζοντες, που θα σας δώσουν την δυνατότητα να αλλάξετε πορεία και να ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν. Στον οικονομικό τομέα η τύχη σας θα είναι ευνοϊκή. Γι’ αυτό καλό θα είναι να αξιοποιήσετε το γεγονός και να φροντίσετε για να αυξηθούν τα έσοδά σας. 

Δευτέρα 30 Ιαν 2023