Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, η καλή σας διάθεση και η θετική σκέψη που θα έχετε πάνω στα πράγματα, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε μία σειρά μερικά από τα σχέδιά σας ή ακόμα και να διορθώσετε ορισμένα λάθη ή εκκρεμότητες του παρελθόντος. Να είστε λοιπόν σε ετοιμότητα, προκειμένου να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευνοϊκές συγκυρίες που πιθανόν να προκύψουν. Δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και θα δείτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περιμένατε, θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία για την μελλοντική σας πορεία. Καλό θα είναι, να ξεκλέψετε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστα .

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα πρέπει να διώξετε την μοναξιά και την απογοήτευση που νοιώθετε, γιατί η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή  για νέες γνωριμίες, που θα τονώσουν την ψυχική σας διάθεση. Για σας τους δεσμευμένους η περίοδος θα είναι ευνοϊκή για να αναθερμάνετε την σχέση σας. Φροντίστε, λοιπόν, να δείξετε στο ταίρι σας με τρυφερές πράξεις την αγάπη σας και θα δείτε την ανταπόκρισή του.    

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν στον σωστό δρόμο. Γι’ αυτό, μην αφήσετε το άγχος να σας επηρεάσει αρνητικά. Συνεχίστε την σκληρή δουλειά και σύντομα θα δείτε την βελτίωση. Στον οικονομικό τομέα, η κατάσταση θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και δραστικές κινήσεις, προκειμένου να μπείτε εκ νέου σε μία σειρά, καθώς ορισμένες υποχρεώσεις θα σας αποδιοργανώσουν. 

Δευτέρα 23 Μάι 2022