Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας δημιουργήσουν έντονη κινητικότητα, σε σημείο που θα σας εξαντλήσουν. Θα νοιώσετε την ανάγκη να διώξετε μακριά καταστάσεις, που σας κουράζουν όχι μόνον σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Καλό θα είναι, να λειτουργήσετε με βάση τις συγκυρίες, χωρίς να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και προπαντός, να μην αφήσετε την ψυχολογική σας διάθεση να επηρεάσει τη λογική σας. Προτιμήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν από το να αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι δεν πρέπει να χάσετε την αυτοπεποίθησή σας, γιατί οι επόμενες ημέρες θα είναι πιο συναρπαστικές με ευχάριστες συντροφιές. Εσείς οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να λύσετε κάποια μικροπροβλήματα στη σχέση σας. Συζητήστε τα με το ταίρι σας και δείξτε ότι είστε πρόθυμοι να αλλάξετε την κατάσταση προς το καλύτερο.   

Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από μέρους σας, προκειμένου οι κόποι σας να αποδώσουν καρπούς και συγχρόνως να έχετε και μία ηθική ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Στον οικονομικό τομέα θα μπείτε σε μία περίοδο που θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Απλά θα χρειαστεί από την πλευρά σας να κάνετε ακόμα λίγη υπομονή.

Δευτέρα 23 Μάι 2022