Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα σας δοθεί η δυνατότητα να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας και να διεκδικήσετε όσα επιθυμείτε. Γι’ αυτό φροντίστε να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία σας παρουσιαστεί και να την αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές, που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν μελλοντικά στις επιδιώξεις σας. Εκμεταλλευτείτε έξυπνα και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας, ενώ παράλληλα, προσπαθήστε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση διοχετεύοντας την ενέργειά σας στην γυμναστική και στην άθληση. 

Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε αν είστε έτοιμοι για μία καινούργια σχέση. Η αβεβαιότητα αυτή διακρίνεται και στο περιβάλλον σας. Οι δεσμευμένοι καλό θα είναι να πάρετε και εσείς κάποιες πρωτοβουλίες για να πλησιάσετε το ταίρι σας και να μην τα περιμένετε όλα από την δική του πλευρά. 

Στον επαγγελματικό τομέα θα προσπαθήσετε να προωθήσετε κάποιες σκέψεις σας στη δουλειά. Πιστέψτε, λοιπόν, στις δυνατότητές σας και σταματήστε να αγχώνεστε με το καθετί. Στον οικονομικό τομέα, με ένα σωστό πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε, θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την κατάσταση και να καλύψετε κάποιες βασικές σας δαπάνες, γεγονός που θα σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα. 

Δευτέρα 29 Νοέ 2021