Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα να κινείστε με πιο γρήγορους ρυθμούς στη καθημερινότητά σας. Θα αξιολογήσετε κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος, ώστε να μπορέσετε να διορθώσετε κάποια πράγματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν μελλοντικά, να χαράξετε μία νέα πορεία ζωής. Θα εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας, για να καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε κάποια προσωπικά σας ζητήματα. Παράλληλα, θα κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με κάποια πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα βρείτε τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή και θα προχωρήσετε συνετά και αποφασιστικά, ώστε να πετύχετε τους ερωτικούς σας στόχους. Για σας τους δεσμευμένους, τα πράγματα θα είναι εξ ίσου θετικά. Θα οργανώσετε κάποιες εξόδους, προκειμένου να δραπετεύσετε από την πεζή καθημερινότητα, να διασκεδάσετε με φίλους και να αναζωογονηθείτε. Τα συναισθήματά σας θα γίνουν πιο δυνατά και ο δεσμός σας περισσότερο ισχυρός.

Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, γεγονός που θα σας κάνει να νοιώσετε πιο ήρεμοι. Θα είστε σχολαστικοί, βέβαια, σε κάποιες λεπτομέρειες, όμως αυτό είναι που θα κάνει την διαφορά. Τα οικονομικά σας δεν παρουσιάζουν σημαντικές διακυμάνσεις, καθώς θα προκύψουν κάποια έξοδα, αλλά θα είναι τα αναμενόμενα.

Δευτέρα 13 Σεπ 2021