Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, η τύχη θα είναι ευνοϊκή για να επέμβετε και να προβείτε σε κάποιες καινοτομίες σε ζητήματα που αισθάνεστε ότι σας πιέζουν. Έχετε μάθει να στηρίζεστε πάντα στα δικά σας χέρια και το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και σε αυτή την περίπτωση, αρκεί η διαδικασία να γίνει ώριμα και βάσει ενός σταθερού και λογικού σχεδίου. Καλό θα είναι, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να παραμείνετε ήρεμοι, κάτι που θα αποδειχθεί καταλύτης στις συναναστροφές σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες και να προσπαθήσετε να καταλάβετε και τις ανάγκες των γύρω σας.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στον ερωτικό τομέα, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και να ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να ξεκλέψετε χρόνο από τις υποχρεώσεις σας για να ασχοληθείτε με το ταίρι σας και να κάνετε ευχάριστα πράγματα μαζί, ώστε να αναζωπυρώσετε την σχέση σας.

Στον επαγγελματικό τομέα θα προσπαθήσετε να αξιολογήσετε με αντικειμενικό τρόπο τις καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, ώστε οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι προς όφελός σας. Στον οικονομικό τομέα έκτακτες υποχρεώσεις θα προκύψουν που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας και θα σας προκαλέσουν έντονο άγχος.

Δευτέρα 30 Ιαν 2023