Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, ορισμένα ζητήματα της καθημερινότητάς σας δεν θα τα αντιμετωπίσετε στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να κάνετε κινήσεις επιπόλαιες. Γι’ αυτό, προσπαθήστε να λειτουργήσετε με την λογική και όχι με το συναίσθημα, προκειμένου να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις και έτσι να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Μην αφεθείτε σε δυσκολίες και μην τα παρατήσετε τώρα, που τα πράγματα ακολουθούν τον σωστό δρόμο. Φροντίστε να ικανοποιήσετε και τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, χαρίζοντας στον εαυτό σας στιγμές ευχαρίστησης και ηρεμίας.

Στον αισθηματικό τομέα για σας τους ελεύθερους ήρθε η ώρα να διώξετε την μοναξιά σας. Κοιτάξτε καλύτερα γύρω σας και θα ανακαλύψετε ποιο θα μπορεί να γίνει το υποψήφιο ταίρι σας. Για σας τους δεσμευμένους, η αρμονία και ο διάλογος θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σχέσης σας. Τώρα λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε, στο ταίρι σας, την καρδιά σας και να του εκφράσετε την αγάπη σας και τα πραγματικά σας συναισθήματα.

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Αφοσιωθείτε στην δουλειά σας και να είστε βέβαιοι, ότι στην πορεία, οι προσπάθειές σας θα βρουν το πρόσφορο έδαφος και θα ανταμειφθούν κατάλληλα. Στον οικονομικό τομέα η κατάσταση θα εξακολουθήσει να σας προβληματίζει, καθώς η καταναλωτική σας μανία θα δυσκολέψει τα πράγματα, με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι ισορροπίες.  

Δευτέρα 25 Σεπ 2023