Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας θα είναι ευκολότερη για σας, χάρη στον σωστό τρόπο που έχετε για να επικοινωνείτε με τον περίγυρό σας. Θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη. Όλα θα πάνε καλά και αν δεν κάνετε υπερβολές μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα, αρκεί να συγκρατήσετε την φαντασία σας. Διατηρήστε λοιπόν το χαμόγελό σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει την διάθεση. Παράλληλα, μπορείτε να φροντίσετε να ικανοποιήσετε προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, αλλά και την ποιοτική σας ψυχαγωγία.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα πρέπει να δείτε κατάματα την πραγματικότητα και να κινηθείτε με διαφορετικό τρόπο, προκειμένου να αναζητήσετε το σωστό πρόσωπο που θα καλύψει το ερωτικό σας κενό. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την σχέση με το ταίρι σας, δοκιμάζοντας μαζί νέες εμπειρίες, ώστε να απολαύσετε όμορφες και συναισθηματικές στιγμές. 

Στον επαγγελματικό τομέα κάποιες αλλαγές θα συμβούν στον εργασιακό σας χώρο που θα σας χαροποιήσουν και θα ανεβάσουν την ενεργητικότητά σας. Στον οικονομικό τομέα θα σας διακρίνει μία τάση για να κάνετε αλόγιστες αγορές. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε, ώστε να μην ξεφύγει η διαχείριση από τον έλεγχό σας.

Δευτέρα 30 Ιαν 2023