Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να πάρετε αποφάσεις για ορισμένες καταστάσεις, που σας προκαλούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Γι’ αυτό, καλό θα είναι, να ακολουθήσετε καινούριους δρόμους και κατευθύνσεις και να μην μένετε κολλημένοι σε πράγματα του παρελθόντος. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και τότε θα μπορέσετε να δείτε αλλαγές σε αρκετά θέματα. Φροντίστε, λοιπόν, να κερδίσετε το χρόνο που έχετε χάσει κάνοντας άσκοπα πράγματα. Οι επικοινωνίες σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο θα είναι πολύ καλές, γεγονός που θα σας προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα για την πορεία σας.

Στον αισθηματικό τομέα, εσείς οι ελεύθεροι θα πρέπει να προετοιμαστείτε για νέες ερωτικές περιπέτειες, καθώς πολύ σύντομα θα εμφανιστούν νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα στο περιβάλλον σας. Οι δεσμευμένοι με λίγη καλή διάθεση και θέληση θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις μαζί με το ταίρι σας σε ορισμένα ζητήματα που αφορούν την σχέση σας, ώστε να μπορέσετε να την προχωρήσετε σε επόμενο στάδιο. 

Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο και να κρατήσετε τις ισορροπίες χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε κάτι. Να είστε σίγουροι ότι αυτό θα εκτιμηθεί και θα βοηθήσει στην εξέλιξή σας. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην οργάνωση, γιατί ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια απρογραμμάτιστα έξοδα.

Δευτέρα 23 Μάι 2022