Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, ένα ζήτημα προσωπικής φύσεως θα προκύψει, που θα σας αγχώσει. Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ευαισθησία σας και να διαχειριστείτε με ψυχραιμία την κατάσταση, ώστε να το τακτοποιήσετε με τρόπο αποτελεσματικό. Συνεχίστε με αυτή την τακτική και μην κινηθείτε βιαστικά και επιπόλαια. Παράλληλα, φροντίστε να μην αμελήσετε την ξεκούρασή σας και να κάνετε πράγματα και δραστηριότητες που θα σας φτιάξουν την διάθεση, ενώ καλό θα είναι να βρείτε και χρόνο για το οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον.

Στον αισθηματικό τομέα, εσείς οι ελεύθεροι όσο βολεύεστε με τις περιστασιακές σχέσεις δύσκολα θα βρείτε αυτό που πραγματικά ψάχνετε στην ερωτική σας ζωή. Για σας τους δεσμευμένους οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να μπορέσετε να ανανεώσετε την σχέση με το ταίρι σας και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με πιο αποτελεσματικό τρόπο. 

Στον επαγγελματικό τομέα η κατάσταση θα βελτιωθεί, καθώς θα βγάλετε από μέσα σας την δυναμική σας πλευρά και θα δείξετε στην δουλειά τις ικανότητές σας. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και έτσι η καθημερινότητά σας θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Δευτέρα 29 Νοέ 2021