Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, με κάποια οικογενειακά θέματα θα ασχοληθείτε τα οποία είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Είναι ώρα να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε αυτές τις υποχρεώσεις και να ψάξετε να βρείτε τις πιο συμφέρουσες για σας λύσεις. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσετε τις καταστάσεις. Υπομονή χρειάζεται, επειδή όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Θα ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις και θα οργανώσετε καλύτερα την ζωή σας, προκειμένου να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι ευνοϊκή περίοδος για να αξιοποιήσετε όλα όσα χρειάζεστε.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι, θα έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες συναντήσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει κάτι καλό για την προσωπική σας ζωή. Η αυτοπεποίθησή σας θα τονωθεί και θα σας ωθήσει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα ερωτικά σας.  Δεσμευμένοι, μία παρεξήγηση θα έχετε με το ταίρι σας, που θα σας προκαλέσει κάποιες αμφιβολίες, ενώ θα κλονίσει και την εμπιστοσύνη που του έχετε. Καλό είναι, να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με ψυχραιμία και με συζήτηση, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται. Δώστε του την ευκαιρία να σας εξηγήσει.

Στον επαγγελματικό τομέα, θα κουραστείτε λίγο περισσότερο, επειδή θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη δουλειά, προκειμένου να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες που τις είχατε παραμελήσει. Στα οικονομικά σας, θα παρατηρηθεί μία αστάθεια, καθώς θα κληθείτε να καλύψετε μία σειρά από υποχρεώσεις που βρίσκονται σε αναμονή. Ζυγίστε σωστά την κατάσταση και δείτε όλες τις παραμέτρους, ώστε να έχετε όλα τα δεδομένα στο χέρι, προτού πάρετε τα κατάλληλα μέτρα για την ρύθμισή τους.

Δευτέρα 13 Σεπ 2021