Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, κάποιες αστοχίες και παραλείψεις δικές σας σε ορισμένα ζητήματα της καθημερινότητάς σας, θα σας φέρουν προ των ευθυνών σας. Μην φορτωθείτε με άλλες έγνοιες στο κεφάλι σας. Απλά φροντίστε να αποφορτίσετε την σκέψη σας από τα προβλήματα και να επανέλθετε δυναμικά με νέες ιδέες. Έτσι, θα προσπαθήσετε να συζητήσετε με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος τα διάφορα θέματα που σας απασχολούν, μέσα σε ένα ήρεμο κλίμα, χωρίς σημαντικές διαφωνίες και να βρείτε τις λύσεις που θα ικανοποιήσουν όλους. 

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική, προτού μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Αυτό θα σας βοηθήσει, ώστε να είναι οι αποφάσεις σας σωστές και μετρημένες.  Οι δεσμευμένοι θα επικεντρωθείτε στα θετικά πράγματα, που μπορεί να σας προσφέρει το ταίρι σας και όχι σε αυτά που θα επιθυμούσατε να είχε. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη εξέλιξη της σχέσης σας. 

Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον και να είστε συγκεντρωμένοι, για να μπορέσετε να διαχειριστείτε εύκολα την κατάσταση, που θα επικρατήσει στον χώρο της εργασίας σας. Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να δώσετε προτεραιότητα σε κάποιες υποχρεώσεις σας που επείγουν. Καλό θα είναι όμως να αποφύγετε τις υπερβολές για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Δευτέρα 04 Δεκ 2023