Κριός

Αγαπητοί Κριοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, μία προβληματική σας υπόθεση θα φτάσει στο τέλος της και έτσι θα έρθει πιο γρήγορα η ηρεμία που τόσο πολύ επιθυμείτε. Θα αφήσετε στην άκρη το παρελθόν και θα επικεντρωθείτε σε μελλοντικές σας κινήσεις. Η ενεργητικότητά σας θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε γρήγορα και να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που πιθανόν να προκύψουν. Με μεγάλη ανακούφιση θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες και αν συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό, θα αρχίσετε σύντομα να βλέπετε αποτελέσματα.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην μένετε σε καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν και ρίχνουν την ψυχολογία σας. Προχωρήστε να βρείτε κάτι σταθερό, γιατί οι συνθήκες είναι καλές για νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αρκεί βέβαια να αφήσετε έξω από την σχέση σας τα προβλήματα και την πίεση της δουλειάς σας.

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ ο τρόπος που χειρίζεστε τις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν καλύτερη διαχείριση και ιδιαίτερη προσοχή στην τάση που έχετε να κάνετε αλόγιστα έξοδα, γιατί πιθανόν μπορεί να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.  

Δευτέρα 29 Νοέ 2021