Κριός

Αγαπητοί Κριοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα απελευθερωθείτε από διάφορες σκέψεις που κάνετε χωρίς ουσία και που σας κρατούν σε αδιέξοδο. Θα βάλετε σε εφαρμογή ορισμένες ιδέες σας και θα προωθήσετε με μεθοδικότητα κάποια από τα σχέδιά σας, τα οποία θα μπορέσουν να σας ανοίξουν μελλοντικά ενδιαφέροντες δρόμους σε όλους τους τομείς. Θα συναναστραφείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας με ευχάριστες εμπειρίες και στιγμές με φιλικά σας πρόσωπα. Η ψυχική σας κατάσταση θα γίνει χαρούμενη και έτσι θα αποκαταστήσετε την ηρεμία σας και θα ανακουφιστείτε.

Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι θα περάσετε όμορφα με φιλικά σας πρόσωπα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Για σας τους δεσμευμένους όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα, καθώς με λίγη καλή θέληση θα μπορέσετε να απομακρύνετε όλα τα «σύννεφα» που υπάρχουν στην σχέση σας.

Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν για να πετύχετε τους στόχους σας, καθώς δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια στον δρόμο σας. Στον οικονομικό τομέα κάποια απρόσμενα έξοδα θα προκύψουν που θα σας αγχώσουν και θα νοιώσετε πίεση. Στο τέλος όμως θα βρείτε τις λύσεις που θέλετε και έτσι όλα θα μπουν σε μία σειρά.  

Δευτέρα 22 Μάι 2023