Κριός

Αγαπητοί Κριοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα εστιάσετε την προσοχή σας σε υποχρεώσεις και εργασιακά θέματα. Θα έχετε απίστευτη θέληση και πείσμα για να πετύχετε τους στόχους σας, που δεν θα σταματήσετε πουθενά. Οι συγκυρίες είναι κατάλληλες για να προωθήσετε τις σκέψεις σας και να ακολουθήσετε μία νέα πορεία. Θα προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να αφιερώσετε κάποιες ώρες για τον εαυτό σας και την ξεκούρασή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε και να έχετε καλύτερες επιδόσεις.

Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους ο δρόμος είναι ανοιχτός για να σας οδηγήσει σε κάτι μόνιμο. Εκμεταλλευτείτε την κατάσταση για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Οι δεσμευμένοι αν και θα δείτε ότι έχετε πολλά κοινά σημεία με το ταίρι σας, εντούτοις κάποιες φορές νοιώθετε ανασφάλεια μέσα στην σχέση σας, με αποτέλεσμα να κάνετε πιο δύσκολη την επικοινωνία μεταξύ σας.

Στον επαγγελματικό τομέα θα επικρατήσει ένα τεταμένο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι καθαρά στο επαγγελματικό κομμάτι, προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις, μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση. Στον οικονομικό τομέα καλό θα είναι να εφαρμόσετε καλύτερη τακτική για την διαχείριση των εισοδημάτων σας, ώστε να έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε κάποιες μικρές χαρές της ζωής.  

Δευτέρα 30 Ιαν 2023