Κριός

Αγαπητοί Κριοί, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα εκμεταλλευτείτε την δημιουργικότητά σας, ενώ θα αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο. Έχετε απίστευτη θέληση και πείσμα για να πετύχετε τους στόχους σας που δεν σταματάτε πουθενά. Αυτή η ενέργεια, που σας διακατέχει, θα βελτιώσει αναπάντεχα και την κοινωνική σας ζωή, ενώ θα αυξήσει και την αυτοεκτίμησή σας. Θα αναζητήσετε εποικοδομητικούς τρόπους για να αποβάλλετε την ένταση, το στρες και την κούραση της καθημερινότητας.

Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους ο δρόμος είναι ανοιχτός για να σας οδηγήσει σε κάτι μόνιμο. Εκμεταλλευτείτε την κατάσταση για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Δεσμευμένοι, η σχέση σας χαρακτηρίζεται από καλή επικοινωνία και έχει αναζωογονηθεί. Είναι στο χέρι σας να την διατηρήσετε ζωντανή.

Στα επαγγελματικά σας οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει στον τομέα της εργασίας σας, θα σας δώσουν ώθηση, να προσπαθήσετε πιο δυναμικά, ώστε να πετύχετε την εξέλιξη που επιθυμείτε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθείτε και σύντομα θα έχετε ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Στον οικονομικό τομέα θα έχετε την εύνοια της τύχης. Γι’ αυτό καλό θα είναι να αξιοποιήσετε το γεγονός  και να φροντίσετε θα για να αυξηθούν τα έσοδά σας. 

Δευτέρα 13 Σεπ 2021