Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, κάποια απρόσμενα γεγονότα θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σας και θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Φροντίστε να κινηθείτε ουδέτερα και να αποφύγετε να βλέπετε ορισμένα πράγματα με αρνητικότητα, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις διάφορες δραστηριότητες. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες και να μην τον κουράσετε με ανούσια πράγματα. Θα αναθεωρήσετε κάποια θέματα που αφορούν εσάς και το κοντινό σας περιβάλλον, προκειμένου να δώσετε λύσεις, γεγονός που θα σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα.

Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους η δίψα σας για διασκέδαση θα σας δώσει ώθηση για να αναζητήσετε νέα ενδιαφέροντα, να δώσετε χρώμα στην ερωτική σας ζωή και να χαμογελάσετε ξανά. Οι δεσμευμένοι θα αφιερώσετε χρόνο για να οργανώσετε παρέα με το ταίρι σας ένα πρόγραμμα που να εξυπηρετεί και τους δύο, γεγονός που θα σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα.   

Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτείτε πιο ήρεμα. Μπορεί να βρίσκεστε σε μια αναμονή και αβεβαιότητα, αλλά όμως στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Στον οικονομικό τομέα, προσπαθήστε να ελέγξετε τον εαυτό σας, ιδιαίτερα όσον αφορά τις αγορές σας, γιατί το συγκεκριμένο διάστημα θα παρουσιάσετε μία τάση για σπατάλες, με στόχο να φτιάξετε την διάθεσή σας. 

Δευτέρα 04 Δεκ 2023