Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν τελευταία θα βρουν τον δρόμο τους, αρκεί να κινηθείτε με προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα χρειαστεί, επιπλέον, να σκεφτείτε με ηρεμία και να επιστρατεύσετε την εξυπνάδα σας, ώστε οι ενέργειες που θα κάνετε να σας βοηθήσουν να τα τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Γενικά, το διάστημα αυτό θα είναι καλό, καθώς θα καταφέρετε να συγκροτηθείτε και να αφήσετε πίσω σας οποιαδήποτε ανασφάλεια και άγχος σας είχε πανικοβάλει.

Στον αισθηματικό τομέα, εσείς οι ελεύθεροι μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τις προθέσεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος. Οι δεσμευμένοι καλύτερα να ασχοληθείτε με πράγματα που σας προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση. Γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε να κάνετε με το ταίρι σας συζητήσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν εκνευρισμό. 

Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε αρκετά παραγωγικοί, ενώ θα προσπαθήσετε να διεκπεραιώσετε και ορισμένα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Στον οικονομικό τομέα θα αρχίσετε να βλέπετε μία βελτίωση, που θα σας βοηθήσει να καλύψετε ορισμένες βασικές σας υποχρεώσεις.

Δευτέρα 29 Νοέ 2021