Ιχθείς

Αγαπητοί Ιχθείς, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα προσπαθήσετε να ισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις που σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα. Καλό θα είναι να μην κάνετε πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σας και να τακτοποιήσετε όσα επιτρέπουν οι αντοχές σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και δεν θα έχετε τίποτα να φοβάστε. Ωστόσο, θα πρέπει να απομακρύνετε ορισμένα άτομα, τα οποία πιθανόν να σας αποσυντονίσουν. Επίσης, θα σας κάνει καλό, να ασχοληθείτε και με δραστηριότητες, που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις και να ξεχάσετε για λίγο τις ανησυχίες σας. 

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά στην προσωπική σας ζωή και να σταματήσετε να αναλώνεστε σε άσκοπες αναζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Οι δεσμευμένοι θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα δημιουργήσετε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα με κινήσεις, που θα ευχαριστήσουν το ταίρι σας και θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές.   

Στον επαγγελματικό τομέα θα κουραστείτε λίγο περισσότερο, επειδή θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες, που τις είχατε παραμελήσει. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δεν θα παρουσιάσουν σημαντικές διακυμάνσεις, καθώς και κάποια έξοδα που θα προκύψουν θα είναι τα αναμενόμενα.

Δευτέρα 30 Ιαν 2023