Ιχθείς

Αγαπητοί Ιχθείς, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, οι επαγγελματικές σας   υποχρεώσεις και η αφοσίωση στις φιλοδοξίες σας δεν σας αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο, ώστε να χαρείτε, όπως θέλετε, με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε τα προβλήματα που προκύπτουν στον εργασιακό σας να παραμένουν στη δουλειά και να μην τα μεταφέρετε στο οικείο περιβάλλον σας. Αυτό, θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε ένα πρόγραμμα, που θα συνδυάζει χαρά και χαλάρωση. Έτσι θα σας δίνεται ο κατάλληλος χρόνος για να ηρεμήσετε και να φορτώσετε τις μπαταρίες σας για την επόμενη μέρα. Ενεργείστε, λοιπόν, βάσει λογικής και μην αφήσετε πίσω τις προσωπικές σας υποχρεώσεις. 

Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους θα δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με κάποια φιλικά σας πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεστε παρόμοιες σκέψεις, ενώ έχετε και κοινά ενδιαφέροντα. Στο χέρι σας είναι να χειριστείτε έξυπνα την κατάσταση, ώστε να λειτουργήσει υπέρ σας και να πετύχετε μία καλύτερη εξέλιξη.   Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αισθανθείτε πολύ έντονα, ότι το ταίρι σας είναι πολύ σημαντικό για σας, επειδή η αγάπη που σας ενώνει είναι βαθιά και ουσιαστική. Γι’ αυτό θα σκεφτείτε και θα κάνετε κάτι πρωτότυπο, προκειμένου να αναζωογονηθείτε και να περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές. 

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει μία ανάκαμψη που θα αυξήσει την δυναμικότητά σας και την αισιοδοξία σας. Κινηθείτε με συγκροτημένη σκέψη για να οδηγηθείτε στο σωστό δρόμο, που θα βελτιώσει την εικόνα σας, έτσι, ώστε να πετύχετε εδραίωση και αναγνώριση. Στα οικονομικά σας, κάποιες δυσκολίες που είχατε, όσον αφορά την τακτοποίηση οφειλών σας, θα ξεπεραστούν. Συνεχίστε με την ίδια θέληση και μην παρασύρεστε σε αλόγιστες δαπάνες. 

Δευτέρα 13 Σεπ 2021