Ιχθείς

Αγαπητοί Ιχθείς, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, κάποια απρόοπτα θα συμβούν στην προσωπική σας ζωή που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Να είστε προσεκτικοί προτού βγάλετε συμπεράσματα για την κατάσταση, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε λανθασμένες κρίσεις και να έχετε αντίθετα αποτελέσματα. Θα ανοιχτείτε και θα συζητήσετε τους προβληματισμούς σας με κάποιο άτομο της εμπιστοσύνης σας, το οποίο και θα σας βοηθήσει στις αποφάσεις σας. Θα προσαρμόσετε τις προσδοκίες σας σε ρεαλιστική βάση και θα βρείτε λύσεις, ώστε να έχετε εσείς αποκλειστικά τον έλεγχο.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι καλό θα είναι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία την ερωτική σας ζωή. Η θετική σας ενέργεια θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε από κοινού πράγματα με το ταίρι σας, που θα βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά και να ανανεώσετε την σχέση σας. 

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως χρειαστεί να πιεστείτε λίγο περισσότερο την περίοδο αυτή, από ότι περιμένετε. Αντιμετωπίστε με θετική σκέψη μία τέτοια εξέλιξη και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό. Στον οικονομικό τομέα ορισμένα θέματα παρουσιάζουν καθυστέρηση, γεγονός που σας έχει κουράσει. Μην ανησυχείτε γιατί σύντομα όλα θα τακτοποιηθούν με τον τρόπο που θέλετε.

Δευτέρα 29 Νοέ 2021