Ιχθείς

Αγαπητοί Ιχθείς, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα προσπαθήσετε να αλλάξετε λίγο την ρουτίνα σας και θα αρχίσετε να κάνετε ορισμένα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Ακόμα και μερικές μικρές αλλαγές θα είναι αρκετές για να δώσετε χρώμα στην καθημερινότητά σας, αλλά και να τονώσετε την ψυχολογική σας διάθεση. Θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με φιλικά σας πρόσωπα και να μοιραστείτε τον χρόνο σας με ευχάριστο τρόπο και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμά σας θα είναι ελεύθερο για να κάνετε οτιδήποτε επιθυμείτε και έτσι θα μπορέσετε να νοιώσετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας. 

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα πρέπει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να σταματήσετε να μένετε καθηλωμένοι και απαθείς. Θα δείτε ότι η θετική σας ενέργεια θα επιφέρει εκπλήξεις στα ερωτικά σας. Για σας τους δεσμευμένους η ανάγκη που θα νοιώσετε για να ανανεώσετε την σχέση σας θα γίνει ολοένα και μεγαλύτερη. Πάρτε εσείς τις πρωτοβουλίες και θα δείτε ότι το ταίρι σας θα σας ακολουθήσει.

Στον επαγγελματικό τομέα η αισιοδοξία που σας χαρακτηρίζει και η όρεξή σας για  δουλειά θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για την μελλοντική σας εξέλιξη. Προχωρήστε με θάρρος και μη φοβάστε τίποτα. Στον οικονομικό τομέα καλό θα είναι να αποφύγετε τα ανοίγματα και να δείξετε προσοχή σε οτιδήποτε αφορά τις δαπάνες σας, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.  

Δευτέρα 25 Σεπ 2023