Ιχθείς

Αγαπητοί Ιχθείς, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα κάνετε κάποια σημαντικά βήματα σε μία υπόθεση του παρελθόντος, η οποία σας έχει ταλαιπωρήσει ψυχικά, καθώς δεν είχατε βρει μέχρι στιγμής την κατάλληλη λύση. Τώρα ήρθε η ώρα να την διεκπεραιώσετε και να φύγει ένα βάρος από πάνω σας. Το γεγονός αυτό θα αυξήσει την ενέργειά σας και θα σας δώσει ώθηση να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα, τα οποία θα μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε με ευκολία. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη και θα σας δώσει ώθηση για να συμμετάσχετε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί είναι πολύ πιθανόν να σας προσεγγίσει ερωτικά κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι δεσμευμένοι θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σας που θα απογειώσουν την σχέση σας και θα περάσετε όμορφες ευτυχισμένες στιγμές μαζί. 

Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ορισμένα πράγματα που δεν σας αρέσουν. Δείξτε υπομονή και συνεχίστε την προσπάθειά σας. Μην αφήσετε την κρίση σας να επηρεαστεί από τρίτα πρόσωπα. Στον οικονομικό τομέα, καλό θα είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική ενέργεια με αβέβαιο αποτέλεσμα, γιατί πιθανόν να περιορίσει όσα έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα.

Δευτέρα 23 Μάι 2022