Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα είστε σε αναμονή, καθώς θα περιμένετε τις εξελίξεις σε ένα θέμα που σας απασχολεί. Όμως κάποια μικρά εμπόδια θα σας στενοχωρήσουν και θα σας θέσουν εκτός προγράμματος. Δεν χρειάζεται όμως να χαλάσετε την ψυχική σας ηρεμία, γιατί το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα και έτσι θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις στα ζητήματά σας. Γενικά, όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σας, αρκεί οι αποφάσεις σας να μην είναι παρορμητικές. Θα νοιώσετε έντονα την ανάγκη για ανανέωση και θα κάνετε τις ανάλογες κινήσεις για να το πετύχετε.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα πρέπει να οργανωθείτε και να κάνετε πράγματα, γιατί μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Οι δεσμευμένοι θα θελήσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Γι’ αυτό μην παρασυρθείτε σε συζητήσεις με το ταίρι σας που δεν οδηγούν πουθενά και μην αφήσετε παρεξηγήσεις να σας χαλάσουν την διάθεση.

Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις,  προκειμένου να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα που έχουν μείνει πίσω και σας αγχώνουν. Στον οικονομικό τομέα κάποιες αμφιταλαντεύσεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Δεν χρειάζεται όμως να αγχώνεστε, γιατί έχετε τον τρόπο στο τέλος να ισορροπείτε τις καταστάσεις. 

Δευτέρα 29 Νοέ 2021