Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα εστιάσετε την προσοχή σας σε υποχρεώσεις και εργασιακά θέματα. Θα επωμιστείτε με περισσότερες ευθύνες στη δουλειά, με αποτέλεσμα να έχετε ένα κουραστικό πρόγραμμα που θα σας ταλαιπωρήσει. Θα προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να αφιερώσετε κάποιες ώρες για τον εαυτό σας και την ξεκούρασή σας. Θα φροντίσετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε και να έχετε καλύτερες επιδόσεις. Γι’ αυτό ακολουθήστε την δοκιμασμένη συνταγή σας για ηρεμία και χαλάρωση και μην κάνετε αλχημείες.

 Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους τα αισθηματικά σας θα περάσουν αιφνίδια σε νέα φάση, γεγονός που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Μία νέα γνωριμία πιθανόν να προκύψει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που μπορεί να προχωρήσει σε σχέση. Δεσμευμένοι, τα έντονα συναισθήματα που νοιώθετε για το ταίρι σας μπορεί να σας προκαλέσουν εκρήξεις ζήλιας και παρεξηγήσεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις που θα έχετε μαζί του, αλλά και στη συμπεριφορά σας. Ένας ειλικρινής διάλογος μεταξύ σας, θα είναι η καλύτερη λύση. 

Στα επαγγελματικά, θα έχετε μία ευχάριστη είδηση που αφορά την καριέρα σας. Σκεφτείτε καλά τις επιλογές σας, προτού προχωρήσετε σε υλοποίηση ορισμένων σχεδίων για αλλαγές ή νέα ξεκινήματα στον εργασιακό τομέα. Φροντίστε να βάλετε μία τάξη στη σκέψη σας. Τα οικονομικά σας προσπαθήστε να τα διαχειριστείτε με σύνεση, περιορίζοντας τα έξοδά σας σε τελείως απαραίτητα, αν θέλετε να ισορροπήσετε την κατάσταση. 

Δευτέρα 13 Σεπ 2021