Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα έχετε μία στάση αρνητική, που θα σας ωθήσει να απομακρύνετε από δίπλα σας, ακόμα και τα άτομα που σας νοιάζονται και σας στηρίζουν. Θα χρειαστεί να αλλάξετε τακτική, γιατί αυτή δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Συζητήστε με τα κοντινά σας πρόσωπα για τα θέματα που σας έχουν ρίξει ψυχολογικά και θα δείτε ότι θα νοιώσετε καλύτερα. Μπορεί στην αρχή να σας φανούν όλα δύσκολα, όμως δεν θα πρέπει να τρομάξετε, γιατί με καθαρή σκέψη θα καταφέρετε να δρομολογήσετε τις καταστάσεις εκεί που εσείς θέλετε. 

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι κάποιες ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα έχετε, μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει κάτι καλό για την προσωπική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι καλό θα είναι να οργανώσετε κάποιες εξόδους, προκειμένου να δραπετεύσετε από την πεζή καθημερινότητα και να διασκεδάσετε με φίλους, ώστε τα συναισθήματά σας να γίνουν πιο δυνατά και να αναζωογονηθείτε.    

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, γεγονός που θα σας κάνει να νοιώσετε πιο ήρεμοι. Θα είστε βέβαια σχολαστικοί σε κάποιες λεπτομέρειες, όμως αυτό είναι που θα κάνει την διαφορά. Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να διευθετήσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε αυτό το διάστημα και να αποφύγετε όσο μπορείτε τις περιττές σπατάλες.  

Δευτέρα 30 Ιαν 2023