Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα νοιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά, προκειμένου να απαλλαγείτε από έγνοιες, σκοτούρες και κούραση. Γι’ αυτό θα επιδιώξετε να παρευρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις με φιλικά σας πρόσωπα και να ψυχαγωγηθείτε. Θα είναι για σας μία προσωρινή διακοπή των δραστηριοτήτων σας, με σκοπό να ανακτήσετε εκ νέου τις δυνάμεις σας και να μπορέσετε να επανέλθετε στην ενεργό δράση. Ορισμένες εκκρεμότητες που τις είχατε παραμελήσει, θα βρείτε την ευκαιρία για να τις διευθετήσετε.

Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι θα επιδιώξετε να βρεθείτε με καλούς φίλους που θα σας φτιάξουν την διάθεση, ενώ θα ασχοληθείτε και με πράγματα που σας ευχαριστούν. Οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να αφήσετε μακριά από την σχέση σας όλα τα θέματα που σας προκαλούν άγχος, ώστε να δημιουργήσετε μία ωραία ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας.   

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα είναι ήρεμα, ενώ ορισμένες καταστάσεις που σας προβλημάτιζαν σύντομα θα περάσουν στο παρελθόν. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε δυνάμεις για να αποδώσετε καλύτερα. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είστε λίγο συγκρατημένοι στα έξοδα, ώστε να μπορέσετε να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας χωρίς ιδιαίτερο άγχος και δυσάρεστες επιπτώσεις.

Δευτέρα 04 Δεκ 2023