Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, θα νοιώσετε έντονα την επιθυμία να ξεφύγετε από τα «πρέπει» και τους κανόνες του κοινωνικού σας περίγυρου. Αυτό θα είναι καλό για σας, αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείτε από υπερβολές και επιπολαιότητες. Φροντίστε να κάνετε τις πρέπουσες κινήσεις και να ακολουθήσετε μία πιο δραστήρια πορεία από την συνηθισμένη, ώστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Δείξτε τις θετικές προθέσεις που έχετε και αποβάλλετε οτιδήποτε ενδέχεται να ανακόψει την εξέλιξη των σχεδίων σας. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από άτομα τα οποία σας επιβαρύνουν ψυχολογικά με τα προβλήματά τους και μείνετε δίπλα σε όσα σας φτιάχνουν την διάθεση.

Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο. Μία νέα γνωριμία που μπορεί να κάνετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε κάτι καλό. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες, προκειμένου να κρατήσετε ζωντανό το πάθος στη σχέση σας. 

Στον επαγγελματικό τομέα θα σας παρουσιαστούν κάποιες νέες ευκαιρίες, με καλύτερες συνθήκες και προοπτικές, που θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε κατάλληλα τα προσόντα σας. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δεν θα είναι ακόμα όπως τα θέλετε. Οι καταστάσεις θα αρχίσουν βέβαια να πηγαίνουν καλύτερα, αρκεί να είστε προσεκτικοί και μετρημένοι στις δαπάνες σας.

Δευτέρα 23 Μάι 2022