Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, η διάθεσή σας θα αλλάξει θετικά, καθώς θα έχετε απρόσμενες εξελίξεις σε ένα ζήτημα που σας έχει αγχώσει τελευταία. Η ψυχολογία σας θα ανέβει αρκετά και θα ψάξετε να βρείτε τρόπους να εκτονωθείτε στον ελεύθερο χρόνο σας. Θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας χαρίζουν ενέργεια, που διατηρούν ψηλά την αυτοπεποίθησή σας και σας κάνουν να περνάτε ευχάριστα. Η επικοινωνία σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε θα είναι αρμονική, ενώ θα σας δοθεί και η δυνατότητα να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο κάνοντας νέες επαφές.

Στον αισθηματικό τομέα, για σας τους ελεύθερους η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα έχετε την διάθεση να διεκδικήσετε νέα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Είστε έτοιμοι, επομένως, να προχωρήσετε τη ζωή σας και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα παρουσιάσετε μία έντονη τάση για κτητικότητα απέναντι στο ταίρι σας, γεγονός που θα προκαλέσει πίεση στη σχέση σας. Φροντίστε να την περιορίσετε, γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Αν το πετύχετε αυτό, να ελέγξετε, δηλαδή, λίγο την ζήλια σας, τότε θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες ερωτικές στιγμές.  

Στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν αρκετές δυνατότητες, που θα σας επιτρέψουν να κάνετε σημαντικά άλματα και να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Μην απογοητευτείτε, όμως, από τις όποιες καθυστερήσεις προκύψουν. Το αποτέλεσμα έχει σημασία και αυτό θα είναι θετικό για σας. Στα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα κάποιες οφειλές σας, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Θα χρειαστεί, να δώσετε μεγάλη προσοχή, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. Προσπαθήστε, να αντιμετωπίστε τα προβλήματά σας με ψυχραιμία και σύντομα θα βρείτε λύσεις. Δεν πρέπει να αφήσετε το άγχος να επηρεάσει τη σκέψη σας.

Δευτέρα 13 Σεπ 2021