Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, την εβδομάδα αυτή, τα ταρώ δείχνουν ότι, κάποια υπόθεση από το παρελθόν θα έρθει στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει έντονα. Το άγχος και η πίεση που θα νοιώσετε θα σας προκαλέσει ένα μικρό μπλοκάρισμα. Γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε, να εμβαθύνετε στην ουσία και να φροντίσετε να την κλείσετε οριστικά. Οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σας εξουθενώσουν, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις. Προσπαθήστε, όσο μπορείτε, να αλλάξετε τους ρυθμούς και το πρόγραμμά σας, προκειμένου να κάνετε περισσότερο ποιοτική την ζωή σας.

Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα βρείτε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με φιλικά σας πρόσωπα και να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας. Εσείς οι δεσμευμένοι φροντίστε να αλλάξετε διάθεση και να ετοιμάσετε μία ευχάριστη έκπληξη στο ταίρι σας, αν θέλετε να δείτε την σχέση σας να αναζωογονείται.

Στον επαγγελματικό τομέα θα ακούσετε κάποια σχόλια να γίνονται σε βάρος σας στον εργασιακό σας χώρο. Χειριστείτε με έξυπνες κινήσεις την κατάσταση και απλά φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Στον οικονομικό τομέα μία σωστή διαχείριση θα είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να έρθετε σε ισορροπία.

Δευτέρα 29 Νοέ 2021