Ρούχα

Αν βλέπετε στο όνειρό σας ρούχα καθαρά, με έντονα και χαρούμενα χρώματα, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε νέους φίλους και θα δημιουργήσετε καινούργιο ερωτικό δεσμό, αν είστε ελεύθεροι, που θα αλλάξει ευχάριστα τη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι ή οι παντρεμένοι να περιμένουν μία όμορφη και γαλήνια οικογενειακή ζωή, με ευχάριστες εκπλήξεις. Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπεται καλή εξέλιξη και σταδιοδρομία, καθώς και οικονομική βελτίωση.

Αν βλέπετε ότι πλένετε τα ρούχα σας, σημαίνει ότι, ύστερα από την επιμονή σας και την επίπονη προσπάθειά σας, θα πετύχετε, ώστε να πραγματοποιηθούν όλες σας οι προσδοκίες και οι στόχοι σας.

Αν απλά βλέπετε ρούχα βρώμικα ή παλιά ή σκισμένα ή ακόμα και ότι τα φοράτε, να περιμένετε κακοτυχίες, στενοχώριες και απογοητεύσεις στην προσωπική σας ζωή, καθώς και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Αν βλέπετε ρούχα λευκά, σημαίνει ότι σας περιμένει ευτυχία και ότι θα πραγματοποιηθούν όλες σας οι επιθυμίες, ενώ αν τα ρούχα που βλέπετε είναι μαύρα, σημαίνει ότι θα έχετε δυσάρεστες ειδήσεις, μεγάλες στενοχώριες και πιθανόν κάποιο πρόβλημα υγείας δικό σας ή συγγενικού σας ατόμου. 

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη