Ψάρια - Ψάρεμα

Αν δείτε στο όνειρό σας ψάρια μεγάλα να κολυμπούν σε θάλασσα καθαρή και ήρεμη, σημαίνει ότι στο περιβάλλον σας υπάρχουν άτομα με κύρος και δύναμη που σας στηρίζουν.

Αν βλέπετε ότι εσείς ψαρεύετε και πιάνετε ψάρια, είτε με δίχτυα, είτε με αγκίστρι, είτε με τα χέρια, ενώ είστε μέσα στη θάλασσα, σημαίνει ότι με την δική σας προσπάθεια και τον αγώνα σας θα επιτύχετε, ώστε να έχουν ανοδική πορεία τα επαγγελματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας.

Αν βλέπετε άλλο άτομο να ψαρεύει, σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και ευημερία. Αν βλέπετε μεγάλα ψάρια ζωντανά, είτε ότι τα αγοράζετε, είτε ότι σας τα χαρίζουν, σημαίνει ότι σύντομα θα έχετε μία ευχάριστη είδηση, που θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά και επαγγελματική επιτυχία με οικονομικά οφέλη.

Αν βλέπετε ψάρια ψόφια, είτε μικρά, είτε μεγάλα, σημαίνει ότι σύντομα θα ακούσετε μία δυσάρεστη είδηση, που θα σας προκαλέσει μεγάλη στενοχώρια.

Αν βλέπετε ότι τρώτε ψάρια τηγανητά ή ψημένα, σημαίνει ότι θα νοιώσετε στενοχώρια και απογοήτευση, επειδή οι δουλειές σας δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένατε. 

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη