Πουκάμισο

Αν ονειρευτείτε ότι φοράτε ένα πουκάμισο καθαρό, με ωραία ανοιχτά χρώματα ή καινούργιο, σημαίνει ότι σας περιμένουν ημέρες ευτυχίας και ευημερίας. Αν δείτε στον ύπνο σας, ότι ψάχνετε και δεν βρίσκετε το πουκάμισό σας ή ότι το έχετε χάσει, είναι προμήνυμα ότι θα υπάρξουν προβλήματα και στενόχωρες καταστάσεις, είτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε στην αισθηματική σας ζωή.

Αν το πουκάμισο που φοράτε είναι σκισμένο ή βρώμικο, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε κακοτυχίες, παρεξηγήσεις και δυσάρεστα γεγονότα, για τα οποία όμως θα είστε εσείς υπαίτιοι και θα τα έχετε προκαλέσει με την άσχημη συμπεριφορά σας. Αν βλέπετε κάποιο άτομο να σας δωρίζει ένα καινούργιο πουκάμισο για να το φορέσετε εκείνη την στιγμή, σημαίνει ότι θα έχετε ανέλπιστη οικονομική ενίσχυση.

Αν απλά ονειρευτείτε ότι βγάζετε το πουκάμισό σας για να φορέσετε ένα άλλο που είναι καινούργιο και ανοιχτόχρωμο, σημαίνει ότι θα κερδίσετε χρήματα από κάποια πηγή που δεν περιμένατε και θα βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση. Αν είστε γυναίκα και ονειρευτείτε ότι φοράτε πουκάμισο, θα πρέπει να είστε προσεκτική στη συμπεριφορά σας, γιατί θα ακούσετε, ότι γίνονται πισώπλατα, πικρόχολα σχόλια σε βάρος σας.

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη