Πέτρες

Αν δείτε στο όνειρό σας, ότι ενώ περπατάτε στο δρόμο συναντάτε πέτρες, οι οποίες σας δυσκολεύουν να συνεχίσετε την πορεία σας, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε πολλές κακοτυχίες και προβλήματα, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στη δουλειά σας με οικονομικές επιπτώσεις.

Αν όμως καταφέρετε να σπρώξετε τις πέτρες και να καθαρίσετε τον δρόμο από αυτές, σημαίνει ότι θα μπορέσετε να απαλλαγείτε εύκολα από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν και θα ισορροπήσετε. Αν οι πέτρες που βλέπετε, βρίσκονται μέσα στο χώρο του σπιτιού σας, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, εντάσεις και παρεξηγήσεις, με αφορμή κάποιες κληρονομικές υποθέσεις.

Αν δείτε ότι δέχεστε επίθεση από πέτρες που σας πετά κάποιο ή κάποια άτομα, σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί ορισμένα είναι κακόβουλα και θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν. Αν ονειρευτείτε ότι χτυπήσατε από τις πέτρες που σας πέταξαν, σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την ζημιά και θα στενοχωρηθείτε. Αν όμως βλέπετε τον εαυτό σας να ρίχνει πέτρες σε άλλο άτομο, σημαίνει ότι εσείς θα προσπαθήσετε να κάνετε κακό σε άλλους ανθρώπους.

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη