Νάνος

Αν δείτε στον ύπνο σας νάνους ωραίους, πρόσχαρους και γελαστούς είναι καλό προμήνυμα και σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις, χαρά και ευτυχία. Αν οι νάνοι που βλέπετε είναι άσχημοι, κακοφτιαγμένοι και ενοχλητικοί σημαίνει ότι σας περιμένουν δυσκολίες και προβλήματα.

Αν ονειρευτείτε τον εαυτό σας ότι είναι νάνος σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας και τις πράξεις σας, γιατί πιθανόν να νοιώσετε προδοσία από δικά σας πρόσωπα και να υποστείτε ηθική μείωση, διαπόμπευση, ακόμα και προσβολή του γοήτρου και της  υπόληψής σας. Αν βλέπετε κάποιο γνωστό σας άτομο ότι είναι νάνος σημαίνει ότι έχετε υπεροπτική συμπεριφορά απέναντί του και προσπαθείτε με διάφορους τρόπους να το ταπεινώσετε.

Αν ονειρευτείτε τον άντρα σας αν είστε γυναίκα ή την γυναίκα σας αν είστε άντρας ή το ταίρι σας γενικά ότι είναι νάνοι σημαίνει ότι θα μάθετε κάτι γι’ αυτούς που θα σας κάνουν να νοιώσετε έντονα συναισθήματα αποστροφής και δυσαρέσκειας. Αν απλά βλέπετε ότι τα άτομα που συναναστρέφεστε και συνομιλείτε είναι νάνοι σημαίνει ότι σας περιτριγυρίζουν πρόσωπα που επιθυμούν το κακό σας και προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να σας βλάψουν.

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη