Μπαούλο

Αν δείτε στο όνειρό σας ένα άδειο μπαούλο θα πρέπει να προσέξετε γιατί σημαίνει ότι δεν θα έχετε τις επιθυμητές εξελίξεις σε κάποια ζητήματά σας με αποτέλεσμα να στενοχωρηθείτε και να απογοητευτείτε.  Αν το μπαούλο που βλέπετε είναι γεμάτο ωραία και καινούργια πράγματα σημαίνει ότι θα μάθετε κάποια ευχάριστα γεγονότα.

Αν απλά ονειρευτείτε ένα μπαούλο σημαίνει ότι θα εκπλαγείτε από κάποια απρόοπτα προβλήματα που θα προκύψουν εξαιτίας δικής σας παράλειψης. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε ή να κλείσετε ένα μπαούλο σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και προβλήματα και θα διαψευστούν οι προσδοκίες σας. Αν βλέπετε ότι τοποθετείτε πράγματα σε ένα μπαούλο ή ότι τα ανακατεύετε σημαίνει ότι κάποιο ταξίδι θα κάνετε σύντομα.

Αν δείτε ότι προσπαθείτε να σηκώσετε ένα μπαούλο αλλά με δυσκολία τα καταφέρνετε, επειδή είναι βαρύ σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες  για ζητήματα που σας είναι δύσκολο να τις φέρετε σε πέρας. Αν ονειρευτείτε ότι αγοράζετε ή ότι φτιάχνετε εσείς κάποιο μπαούλο σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε ένα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα.

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη