Μοναστήρι

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ενώ προχωράτε στον δρόμο σας βρεθείτε τυχαία μπροστά σε κάποιο ωραίο μοναστήρι σημαίνει ότι πολλά αναπάντεχα γεγονότα θα συμβούν  που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. Αν απλά επισκέπτεστε ένα μοναστήρι φωτεινό και ωραίο σημαίνει ότι θα ξεπεραστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις που βιώνετε και θα νοιώσετε ανακούφιση.

Αν το μοναστήρι που βλέπετε είναι σκοτεινό ή ερειπωμένο σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και  δυσκολίες σε κάποια σχέδιά σας με κίνδυνο να μην πραγματοποιηθούν. Αν είστε γυναίκα και δείτε ότι πηγαίνετε να κλειστείτε σε μοναστήρι σημαίνει ότι σας βαραίνουν κάποια αμαρτήματα για τα οποία αντιμετωπίζετε την δυσαρέσκεια του περιβάλλοντός σας και νοιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση.

Αν είστε άντρας και δείτε ότι, ενώ επιθυμείτε να κλειστείτε σε μοναστήρι τελικά αντιστέκεστε σε αυτή σας την θέληση και αλλάζετε γνώμη, σημαίνει ότι είστε  εγκλωβισμένοι μέσα σε σοβαρά προβλήματα και νοιώθετε αδύναμοι να τα αντιμετωπίσετε, αλλά όμως στο τέλος θα υπερισχύσει η ψυχική σας δύναμη και θα καταφέρετε να τα υπερνικήσετε. Αν βλέπετε τους εαυτούς σας μοναχούς είναι άσχημο προμήνυμα τόσο για την ψυχική σας υγεία όσο και για την κοινωνική σας απομόνωση.

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη