Μητέρα

Αν δείτε στο όνειρό σας την μητέρα σας ή ότι συζητάτε μαζί της ήρεμα και ευχάριστα, σημαίνει ότι έχετε στήριξη και βοήθεια από το περιβάλλον σας και ότι όλες οι υποθέσεις σας θα έχουν επιτυχία και ευτυχισμένη κατάληξη. Τα ίδια ισχύουν αν ονειρευτείτε την μητέρα κάποιου αγαπημένου σας προσώπου.

Αν βλέπετε στο όνειρό σας την μητέρα σας στενοχωρημένη ή να σας φωνάζει και να σας επιπλήττει ή ότι είναι άρρωστη, σημαίνει ότι ακολουθείτε λανθασμένη τακτική στις υποθέσεις σας και ότι η συμπεριφορά σας απέναντι σε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ανάρμοστη.

Αν δείτε απλά ότι διαφωνείτε για κάποιο θέμα και ότι μαλώνετε μεταξύ σας, σημαίνει ότι θα ακούσετε κάποιο ευχάριστο γεγονός. Αν ονειρευτείτε ότι πέθανε η μητέρα σας, ενώ στην πραγματικότητα είναι ζωντανή, σημαίνει ότι θα έχει μακροζωία και θα την έχετε κοντά σας για πολλά χρόνια ακόμα.

Αν όμως, βλέπετε την πεθαμένη μητέρα σας να έρχεται στον ύπνο σας στενοχωρημένη ή ότι θέλει κάτι από σας, σημαίνει ότι την έχετε ξεχάσει και θα πρέπει να κάνετε τα απαραίτητα, προκειμένου να ηρεμήσει η ψυχή της. Αν όμως την βλέπετε ότι σας μαλώνει ή σας συμβουλεύει για κάποιο ζήτημα, σημαίνει ότι ένα ανέλπιστο ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη