Γυναίκα

Αν δείτε στο όνειρό σας μια όμορφη γυναίκα ανοιχτόχρωμη, που να φοράει ωραία ρούχα με έντονα χρώματα, σημαίνει ότι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, είτε μια όμορφη ερωτική σχέση που μπορεί να καταλήξει και σε γάμο, είτε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Αν δείτε μελαχρινή γυναίκα ή με κόκκινα μαλλιά, σημαίνει ότι θα αισθανθείτε απογοήτευση από κάποιες άσχημες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν.

Αν δείτε μια άσχημη γυναίκα με καστανά μαλλιά, θα πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά σας, γιατί κάποιες δοσοληψίες που θα κάνετε θα έχουν άσχημα αποτελέσματα με οικονομικές επιβαρύνσεις. Αν ονειρευτείτε ότι μαλώνετε με γυναίκα, σημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας θα σας ξεγελάσουν και θα σας παρασύρουν να κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Αν δείτε γυναίκα μαυροφορεμένη, είναι κακό σημάδι για όλους τους τομείς και προμηνύει στενοχώρια και δυσάρεστα γεγονότα.

Αν δείτε μια γυναίκα να κλαίει, σημαίνει ότι θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και επιτυχία στις δουλειές σας. Αν δείτε μια γυναίκα να σας φροντίζει και να εκτελεί χρέη νοσοκόμας, σημαίνει ότι έχετε δίπλα σας κάποιο πρόσωπο που σας στηρίζει. Αν ονειρευτείτε ότι έχετε δεσμό με μια όμορφη γυναίκα ελευθέρων ηθών, σημαίνει ότι κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που σχεδιάζετε, θα σας αποφέρουν σύντομα κέρδη. Αν δείτε μία γυναίκα παντρεμένη που ασχολείται με το νοικοκυριό, σημαίνει ότι θα κάνετε γάμο από προξενιό. 

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη