Γεννητικά όργανα

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί τα γεννητικά όργανα ενός άντρα, που είναι σε υγιή κατάσταση ή ένας άντρας δει στον ύπνο του γυναικεία γεννητικά όργανα, σημαίνει ότι θα έχετε όμορφες ερωτικές συνευρέσεις με το ταίρι σας. Αν δείτε ότι τα γεννητικά σας όργανα είναι άρρωστα ή έχουν πληγές, να περιμένετε στενοχώριες και οικονομικά προβλήματα. Επίσης καλό είναι να κοιτάξετε και την υγεία σας, γιατί μπορεί να είναι και προμήνυμα ασθένειας.

Αν είστε άντρας και δείτε ότι τα γεννητικά σας όργανα είναι γυναικεία, σημαίνει ότι θα νοιώσετε περιφρόνηση από τον περίγυρό σας. Αν μία γυναίκα ονειρευτεί ότι έχει ανδρικά γεννητικά όργανα, σημαίνει ότι την περιμένουν επιτυχίες. Αν είναι ελεύθερη θα κάνει καλό γάμο, ενώ για μία παντρεμένη σημαίνει ότι μπορεί να αποκτήσει παιδί.

Αν ονειρευτείτε τα γεννητικά σας όργανα να είναι σε δημόσια θέα, τότε θα πρέπει να προσέξετε γιατί πιθανόν να έχετε προβλήματα με την δικαιοσύνη. Αν ένας ηλικιωμένος ονειρευτεί τα γεννητικά του όργανα να είναι υγιή και ακμαία σημαίνει ότι θα έχει μακροζωία. 

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη