Εγκυμοσύνη - Έγκυος

Αν δείτε στο όνειρό σας, ότι είστε έγκυος και είστε ελεύθερη γυναίκα, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μεγάλες στενοχώριες και ταλαιπωρίες στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε παντρεμένη και δείτε ότι είστε έγκυος, τότε προμηνύονται στενοχώριες, φασαρίες και βάσανα στην οικογενειακή σας ζωή. Γενικά το όνειρο αυτό είναι προμήνυμα ταλαιπωρίας και μεγάλης στενοχώριας.

Αν δείτε ότι ενώ είστε έγκυος το έμβρυο πεθαίνει μέσα σας, σημαίνει ότι κάποιο σχέδιό σας δεν θα έχει την εξέλιξη που θέλετε. Αν δείτε ότι αποβάλλατε, σημαίνει ότι θα ανακουφιστείτε από τα προβλήματα. Αν ονειρευτείτε ότι είστε έγκυος, ενώ είστε και στην πραγματικότητα, σημαίνει ότι θα έχει καλή εξέλιξη η εγκυμοσύνη σας.

Αν δείτε μία άλλη γυναίκα ότι είναι έγκυος, σημαίνει ότι αυτή θα αντιμετωπίσει προβλήματα και ταλαιπωρίες. Αν είστε άντρας και δείτε ότι είναι έγκυος η μητέρα σας ή η αδερφή σας ή η κόρη σας σημαίνει ότι θα έχετε επιπρόσθετα προβλήματα και φασαρίες. Αν άντρας δει ότι ο ίδιος είναι έγκυος, τότε να περιμένει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και ζημιές. 

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη