Άμαξα

Αν ονειρευτείτε ότι κάνετε βόλτα με άμαξα, σημαίνει ότι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες, να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να έχετε οικονομική άνοδο. Αν την άμαξα την σέρνουν λευκά άλογα και είστε ελεύθεροι τότε πολύ σύντομα θα δεχθείτε μία πρόταση γάμου. Αν είστε παντρεμένοι θα κερδίσετε αρκετά χρήματα. Αν η άμαξα είναι όμορφα στολισμένη, τότε να περιμένετε χαρά και ευτυχία.

Αν δείτε ότι μαύρα άλογα τραβούν την άμαξα θα πρέπει να προσέξετε γιατί κινδυνεύετε να αρρωστήσετε ξαφνικά. Αν ονειρευτείτε ότι οδηγείτε εσείς την άμαξα υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξετε σπίτι ή εργασιακό χώρο. Αν δείτε ότι ο αμαξάς που οδηγεί την άμαξα είναι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σημαίνει ότι υπάρχει στο περιβάλλον σας ένα άτομο ισχυρό που σας προστατεύει. Αντίθετα αν το πρόσωπο που οδηγεί την άμαξα είναι κακόβουλο και σας εχθρεύεται θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας, όσον αφορά το επαγγελματικό σας περιβάλλον, γιατί πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα και προστριβές.

Αν είστε σε σχέση σημαίνει ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν σας δείχνει τον πραγματικό του εαυτό και θα πρέπει να ελέγξετε τις κινήσεις του. Αν ονειρευτείτε ότι πέσατε από άμαξα σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, στενοχώριες και βάσανα. Οι ανεπιθύμητες αυτές καταστάσεις θα προκληθούν, ακόμα και αν δείτε ότι κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού σας με άμαξα συναντήσατε κάποια εμπόδια ή αν περνάτε από μέρη βρώμικα και λασπερά.

Αν ονειρευτείτε ότι τρέχετε με άμαξα με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο κατηφορικό, να ξέρετε ότι σας περιμένουν ζημιές και γενικά ότι θα έχετε μία πτωτική τάση στα επαγγελματικά σας. Αντίθετα αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε με την άμαξα σε ένα δρόμο ανηφορικό σημαίνει ότι σύντομα η επαγγελματική σας πορεία θα σημειώσει άνοδο, με πολλά κέρδη και θα πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι σας με μεγάλη επιτυχία. Μια κατεστραμμένη άμαξα στον ύπνο σας είναι κακό προμήνυμα που σας προειδοποιεί για αποτυχημένες επιδιώξεις, απογοητεύσεις και διάψευση των ελπίδων σας.

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη