Άλογο

Αν δείτε στον ύπνο ένα άσπρο άλογο ή ότι το ιππεύετε σημαίνει ότι θα έχετε ευχάριστες φιλικές συναντήσεις, θα κάνετε πράγματα που θα είναι ωφέλιμα για την οικογένειά σας και θα αποκτήσετε κέρδη και δύναμη. Αν είστε άγαμοι θα βρείτε τον σύντροφο ή την σύντροφό σας, ενώ αν είστε παντρεμένοι σύντομα θα αποκτήσετε παιδί και θα έχει καλή τύχη. Αν δείτε ότι ιππεύετε ένα άλογο όμορφο και γυμνασμένο σημαίνει ότι η τύχη είναι με το μέρος σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες να διασκεδάσετε με ερωτικές και υλικές απολαύσεις.

Αν ονειρευτείτε άλογα του ιπποδρόμου σημαίνει ότι η ζωή σας έχει ένταση και λειτουργείτε με γρήγορους ρυθμούς. Αν όμως είστε αγρότης σημαίνει ότι θα έχετε ευημερία. Αν δείτε ότι ιππεύετε άλογο του ιπποδρόμου τότε να περιμένετε μια χαρούμενη και όμορφη ζωή. Αν δείτε άλογα ανοιχτού χρώματος σε λιβάδι να βόσκουν ή γενικά πολλά άλογα μαζί είναι προμήνυμα ευχάριστων ειδήσεων, ευτυχίας και πλούτου. Αν όμως δείτε ότι τα άλογα σέρνουν οχήματα τότε το όνειρο δηλώνει ότι η ευτυχία και ο πλούτος είναι κοντά αλλά υπάρχουν μερικά εμπόδια.

Αν δείτε σκούρα άλογα ή μαύρα σημαίνει ότι θα συναντήσετε ευνοϊκές επικερδείς καταστάσεις και παροδικές ευχαριστήσεις, αλλά συγχρόνως και μελλοντικές απογοητεύσεις. Αν γυναίκα δει μαύρο άλογο να προσέξει γιατί ο άντρας της την απατά. Γενικά το σκούρο χρώμα στα άλογα σημαίνει ότι θα συναντήσετε πολλές δυσκολίες, απογοητεύσεις και θα πρέπει να αναβάλλετε για λίγο τα σχέδια και τις αποφάσεις σας.

Το αφηνιασμένο άλογο στον ύπνο σας δηλώνει ότι πρέπει να προσέξετε γιατί μπορεί από ανοησία ενός φίλου ή υπαλλήλου να ζημιωθείτε και ότι οι επιθυμίες σας δύσκολα θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε ότι πέφτετε από ατίθασο άλογο προσέξτε γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ισχυρούς αντιπάλους και ανταγωνιστές στις επιχειρήσεις σας. Αν δείτε ότι σας κλωτσά άλογο σημαίνει ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να σας διώξει από κοντά του ή θα απογοητευτείτε από την αχάριστη συμπεριφορά φίλων σας.

Αν ονειρευτείτε όμορφα άλογα αρσενικά σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία, κοινωνική άνοδο και πιθανόν να παρασυρθείτε και από άνομα πάθη. Αν τα άλογα είναι θηλυκά σημαίνει ότι στον γάμο σας ή στην σχέση σας υπάρχει αρμονία και συμφωνία με τον σύντροφό ή την σύντροφό σας. Αν δείτε ότι ιππεύετε άλογο μέσα σε καθαρό νερό σημαίνει ότι θα έχετε καλή τύχη και ότι θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα. Αν όμως είστε επιχειρηματίας σημαίνει ότι η εργασία σας θα σας αποφέρει μεγάλα κέρδη. Αν όμως το νερό είναι θολό ή βρώμικο ή ταραγμένο σημαίνει ότι οι χαρές και οι απολαύσεις που προσδοκάτε δεν θα είναι όπως επιθυμείτε, αλλά θα είναι απογοητευτικές.

Αν δείτε άλογα με βούλες σημαίνει ότι θα κερδίσετε χρήματα από διάφορες επιχειρήσεις. Αν ονειρευτείτε ότι ιππεύετε άλογο χωρίς σέλα σημαίνει ότι ύστερα από επίπονους αγώνες θα καταφέρετε να πετύχετε επαγγελματικά και να αποκτήσετε πλούτη. Αν δείτε ότι εσείς σελώνετε άλογο σημαίνει ότι σύντομα θα υπάρξει βελτίωση στις επιχειρήσεις σας. Αν δείτε ότι προσπαθείτε να πιάσετε ένα άλογο και δεν τα καταφέρνετε σημαίνει ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας την περίοδο αυτή.

Αν πεταλώνετε άλογο τότε έχετε σίγουρη την επιτυχία αλλά και ένα πιστό σύντροφο. Αν δείτε ένα άλογο χτυπημένο σημαίνει ότι κάποιοι φίλοι σας θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αν ονειρευτείτε ότι εσείς σκοτώνετε άλογο σημαίνει ότι είσαστε αρκετά εγωιστές και με τον τρόπο σας θα πικράνετε τους φίλους σας. Αν δείτε άλογο νεκρό θα δοκιμάσετε πίκρες,  απογοητεύσεις και καταστροφές.

Αν δείτε ότι ανεβήκατε στην κορυφή ενός λόφου πάνω σε άλογο σημαίνει ότι θα έχετε σταθερή ανοδική επαγγελματική και οικονομική πορεία. Αν όμως κατεβαίνετε με άλογο τον λόφο σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις σας θα έχουν απότομη καθοδική πορεία. Αν νεαρή γυναίκα δει στον ύπνο της ότι ιππεύει άλογο και πίσω έχει κάποιο φίλο σημαίνει ότι είναι αρεστή και επιθυμητή από άντρες επιτυχημένους. Αν ονειρευτείτε κόκκινο άλογο σημαίνει ότι γρήγορα θα έχετε οικονομική και επαγγελματική άνοδο.

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη