Αδελφός-Αδελφή

Αν ονειρευτείτε τον αδελφό σας ή την αδελφή σας ότι είναι χαρούμενοι και ότι έχετε καλές σχέσεις μεταξύ σας προμηνύεται καλή οικονομική κατάσταση και οικογενειακή ευτυχία και σταθερότητα. Αν δείτε ότι μαλώνετε μεταξύ σας σημαίνει ότι θα υπάρξει διχόνοια και ότι θα προκύψουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, εξαιτίας κληρονομικών διαφορών.

Αν απλά τα δείτε στενοχωρημένα ή ότι σας ζητούν την βοήθειά σας σημαίνει ότι θα υπάρξει σύντομα κάποια απώλεια είτε σε σας είτε σε εκείνους. Αν δείτε ότι χαιρετάτε τα αδέλφια σας για να φύγουν σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε αποτυχίες και αναποδιές στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Αντίθετα αν ονειρευτείτε ότι σας επισκέπτονται τα αδέλφια σας τότε να περιμένετε χαρά και πλούτη.

Στενοχώριες και προβλήματα στην οικογένειά σας θα προκύψουν αν ονειρευτείτε ότι σκοτώνετε τον αδελφό ή την αδελφή σας. Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο άγνωστο πρόσωπο ότι είναι ο αδελφός ή η αδελφή σας σημαίνει ότι ένα φιλικό σας άτομο που δεν το περιμένετε θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίξει σε κάποιο σας πρόβλημα.

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη