Θεμέλια

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι εσείς ανοίγετε θεμέλια για να κτίσετε το σπίτι σας ή ότι κάποιος άλλος ειδικός ασχολείται με την θεμελίωση του σπιτιού σας, σημαίνει ότι η πορεία της ζωής σας στηρίζεται σε γερές βάσεις και ότι σας περιμένουν παντού επιτυχίες. Νέες επαγγελματικές προοπτικές εξέλιξης διαγράφονται στον ορίζοντα, που θα σας βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σας.

Για τους ελεύθερους προμηνύεται γάμος, άνοιγμα νέου σπιτιού και καινούργια ευτυχισμένη αρχή συμβίωσης. Αν ονειρευτείτε ότι ανοίγετε θεμέλια για να κτίσετε σπίτι σε ξένο οικόπεδο, σημαίνει ότι ενεργείτε ύπουλα με σκοπό να κερδοσκοπήσετε σε βάρος άλλων ανθρώπων.

Αν δείτε, ότι το έδαφος που προσπαθείτε να ανοίξετε θεμέλια είναι αμμώδες ή ρευστό ή γενικά ότι δεν είναι στερεό, σημαίνει ότι, εξαιτίας κάποιων λανθασμένων χειρισμών, υπάρχει κίνδυνος οι υποθέσεις σας να μην έχουν την εξέλιξη που περιμένατε και να γκρεμιστούν όλα σας τα όνειρα. Πολύ άσχημο είναι το όνειρο και προμηνύει μεγάλες κακοτυχίες, αν δείτε ότι γκρεμίστηκαν τα θεμέλια του σπιτιού σας.

¨Φωτογραφία για εξήγηση ονείρου - ονειροκρίτη